2777
2789
عنوان

واریکوسل

139 بازدید | 15 پست

قابل دمانه یاحتنابایدعمل بشه نمیدونم خفیفه یان نگرانم😔

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته به نظر پزشک داره.

دیروزهمسرم سونوروبرد دکتر نبود ببینتش منم موندم که چی به چیه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

آره هم با دارو هم عمل جراحی میشه 

بفرستم سونو یانه نمیتونیدراهنمایم کنید؟

نگران نباشید. الان علم انقدر پیشرفت کرده که مشکلی پیش نمیاد. همسر شما درد دارند

نه ندارن بعضی اوت میگن فقط تیرمیکشن ؟ سونومشخص نیست چی نوشته یاشماهم نمیتونیدبخونید؟نه دردانچنانی ندارن فقط ببخشید میگم میگن همسرم هروقت میرم دستشویی کامل مثانه ام خالی نمیشه بعدک بیرون بیام حس میکنم ادرارم میات قطره قطره پایین نمیدونم والله

من خواندم. زبانم خوب هست. 

ابعاد مجرای را نوشته مثلا از ۶ مجرا گفته دو مجرا یک مقدار گشاد هست.چند مجدا هم گفته نرمال هست.

یکم اعتماد به نفس داشته باشید خودتونو نبازید. می برید پهلوی پزشک متخصص راهنماییون می کنه. 

فکر نکنم ادرار ربطی به این داشته باشه

من خواندم. زبانم خوب هست.  ابعاد مجرای را نوشته مثلا از ۶ مجرا گفته دو مجرا یک مقدار گشاد هست. ...

یعنی مشکلشون حادبنظرتو گرید چند واریکوسل شماره چند یا مشخص نیس؟ اخه من میدونم شوهرم جراحی نمیکنه حالا هرچی باشه بزور دارمومیفرستمش دکتر