2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

332 بازدید | 11 پست

میترسم بلایی سر برادرم بیاد ، دوتا برادر داشتم یکیش بخاطر سرطان فوت شد 

خوابای خوبی نمیبینیم 

میترسم ، خسته م ، دنیا خیلی ترسناکه

قبلنا بخدا پناه میبردم و خیالم راحت بود بعد از اینکه دعاهامونو در مورد داداشم قبول نکرد حالا دیگه فکر میکنم دعاهامو نادیده میگیره 

روحش شاد به نظرم از روانشناس بايد كمك بگيرى اين افكارت طبيعيه بعد از،  از دست دادن  بايد با كمك روانشناس بتونى كنترل كنى

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اینیکی خداروشکر مشکلی نداره  ولی چون خوابایی دیدیم میترسیم

ن عزیزم نترس،ان شاءالله خدا این یکی رو براتو نگهداره،خواب مرگ هم اگر میبینید ما میگیم عمرشو از نو نوشتن،عمر دوباره

نه اینیکی خداروشکر مشکلی نداره  ولی چون خوابایی دیدیم میترسیم

برای کسی تعریف نکن خوابتو، صدقه بده و آیت الکرسی بخون براش...

براش یه انگشتر عقیق بگیر حفظش میکنه...

یه آیت الکرسی جیبی هم بذار توی لباسش...

ان شاالله هیییچ آسیبی بهش نمیرسه

مرگ چیزیه که همه داریم فرار میکنیم به دستش بیاریم ی گنجه و اوتی ک زود میره اونو زود ترداره خدا دیده و میدونه ،،توچی؟میدونی چی درانتظار برادرت ک خدابیامرزتش بوده ؟اون اشتباه نمیکنه خدارو میگم بهش توکل کن و بسپارش به خودش یادت نره مرگ پایان نیصت آغازه و هرکی زودتر به اگاهی این دنیا برسه زود میره چون زمین دیگه رمزی نداره بده بهش

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
ممنونم

باید اونقدر دوصت داشتنی باشیم که خدا بهمون اجازه بده بریم اون از نفرت کاری باداداشت نکرده فک کن ۱۰۰برابر مامانامون مهربون چیییی میشه ؟دیدی چقد قشنگه ؟داداشت کنار اونه 

الکی بخند:)                                                            ولی الکی گریه نکن:/                                                خب؟
باید اونقدر دوصت داشتنی باشیم که خدا بهمون اجازه بده بریم اون از نفرت کاری باداداشت نکرده فک کن ۱۰۰ب ...

عزیزم میشه برای اینیکی برادرم دعا کنی خدا از بلاها حفظش کنه خیلی ازت ممنونم بخاطر آروم کردنت🌷🌷