2777
2789
عنوان

میگرنیاااا

219 بازدید | 23 پست

بچه ها در مورد میگرن هر اطلاعاتی دارید نیشه بهم بگید چند ماه پیش رفتم دکتر گفت میگرن دارم یه چند تا دارو داد اولا خوب بود الان اونم چاره نمیکنه به نظرتون چی باعث تشدید میگرن میشه,چه قرصی و دارویی خوبه و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگرن درمان نداره 

فقط اعصابتو سر هیچ و پوچ خورد نکن ! و استرس... 

و تنظیم خواب شب....

و گرسنگی هم خیلی بده

یه سری غذاهام سردرد رو تشدید می‌کنه مثل فس فود و غذاهای چرب و لبنیات مخصوصا پنیر و....

بعدم هروقت احساس کردی سردردت داره شروع میشه(یعنی هنوز نشده ها, احساسش کردی) سریع یه سوماتریپتان یا همون میگرستاپ یا میگراکیم(همش یه قرصه با اسامی مختلف که در اصل سوماتریپتان هست) بخور.

که سردردت شروع شد و بعد قرص خوردی، دیگه قرصه اثر نداره! هزار تا مسکن هم بخوری اثر نداره! 

چون میگرن رو معده اثر منفی می‌ذاره و عملکرد معده رو مختل می‌کنه و باعث میشه قرص جذب نشه! بخاطر همین قبل از شروع درد میگرن ، باید داروهاتو بخوری 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
میگرن درمان نداره  فقط اعصابتو سر هیچ و پوچ خورد نکن ! و استرس...  و تنظیم خواب شب.... ...

ممنون واقعا خوب شد گفتید من همیشه بعد از شروع درد قرص و یا داروم رو میخوردم اما خیلی ممنون واقعا از اطلاعات مفیدتون ❤️