بچا امشب میخوام تا صبح با امام حسین حرف بزنم ،چون دلم مثل همیشه خیلی براش تنگه..🥺دعاگوی همتون هستم ،شما هم واسم دعا کنید ارباب بهم نیم نگاهی کنه❤چون هر وقت باهاش حرف میزنم شب خواب کربلا و..میبینم میدونم صدامو میشنوه و بهم توجه داره🥺🥺
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بهس بگو فاطمه خیییلی تنهاست خیلی یک بابا داشت که جوان مرگ شد یک همسر داره که هواشو نداره می شه تو هواش داشته باشی اخه شما یتیم نوازی هوای این یتیم دل شکسته را هم داشته باش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏