2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مثل شوهره منه.

308 بازدید | 14 پست

تو خونه ساکت ..ولی پنجاه درصدهم شوخی میکنه ..اهل خاطره تعریف کردن نیست ...مگه اینکه خودمون بحثو باز کنیم ..وقتی از دخترم استوری یا پست میزارم فقط لایک میکنه مثل بقیه مردا کامنت نمیزاره واسه بچشون ک قربون صدقه بره ..از شوهرم پرسیدم تو چرا اینکا را رو نمیکنی میگه بلد نیستم از این رفتارا..تو کاره خونه کمک اساسی نمیکنه کمک جزیی میکنه ..حرف عاشقانه نمیزنه ..صبرش زیاده ..ولی اگه عصبانی بشه یه دادی میزنه ک من میترسم ازش..  به بقیه حسودی میکنم دست خودم نیست سرزنشم نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😃

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

شوهرمنم همینجوریه..البته داد نمیزنه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

خوب از نظر خاطره ک خاطره تعریف نکرده نداره و همیشههه خاطره های خنده دار قدیمشو دوره میکنه دهنمو سرویس کرده کلا😑🤣اینستا ندارم ک پستو استوری بزارم ولی داخل واتساپ چطو بشه ی وضعیت برامن بزاره میگم چرا نمیزاری میگ چرا بخدا میخواستم بزارم.توکار خونه هم کمکای جزیی میده همش میگ قدرمو نمیدونی حرف عاشقانه وابراز علاقه میکنه از نظر من کمه صبرشم زیاد بودد الان کمتر شده منم بااین اخلاق گوهم باید حتما ی کاری ب سرش بدم تا برسه ب دمای جوشو فوران کنه همه مشکلات خودشونو دارن حسودی نکن 

اگ هیز نیست دزد نیست چشمش دنبال دود و ناموس مردم نیست رفیق بازو بی مسئولیت نیست قدرشو بدون 

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!