2777
2789

اگه طرف پسره،
با دخترونگی کارشو میسازید 😊
در ضمن، در اسلام خواستگاری زن از مرد جایزه، فقط باید طوری باشه که منزلت زن پایین نیاد.
مثلاً یکی شما رو به ایشون معرفی کنه، همونطوری که حضرت خدیجه (س) با حضرت محمد(ص) ازدواج کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس معنی نداره 

اون هیجان هست 

بهش بگو 

نذار چیزی تو دلت بمونه 

یه احساس قشنگ هست 

بیان کردنش عالیه

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
اگه طرف پسره، با دخترونگی کارشو میسازید 😊 در ضمن، در اسلام خواستگاری زن از مرد جایزه، فقط باید طوری ...

معرفی کردن در این دوره بیشتر عدم اعتماد به نفس طرفین رو نشون میدن 

یک انسان بالغ،خودش عشقش رو ابراز میکنه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
اگه طرف پسره، با دخترونگی کارشو میسازید 😊 در ضمن، در اسلام خواستگاری زن از مرد جایزه، فقط باید طوری ...

آره پسرداییمه ولی از حس اون خبرندارم

خدا بزرگتر از غم های ماست...🌱

ترس معنی نداره  اون هیجان هست  بهش بگو  نذار چیزی تو دلت بمونه  یه احساس قشن ...

از عکس العملش میترسم خب اگه بگه دوسم نداره چی اگه یکی دیگه رو دوس داشته باشه چی):

از عکس العملش میترسم خب اگه بگه دوسم نداره چی اگه یکی دیگه رو دوس داشته باشه چی):

هیچی 

اگر عاشقی،به نظرش و انتخابش احترام میذاری 

قرار نیست حتما بگه احساسمون مشترک هست 

همینطور که ممکنه یه پسر از تو خواستگاری کنه و تو بگی نه 

خیلی عادیه 

هیچی  اگر عاشقی،به نظرش و انتخابش احترام میذاری  قرار نیست حتما بگه احساسمون مشترک هست&n ...

بگه نه که نابود میشم آخه پسرداییمه دردسر نشه ار آبروم میترسم 

بگه نه که نابود میشم آخه پسرداییمه دردسر نشه ار آبروم میترسم 

پس اول به درک پذیرش جواب انسان ها برس،بعد علاقت رو عنوان کن 

خب اره،ریسک هست 

اسون نیست که 

به همه موارد فکر کن 

پس اول به درک پذیرش جواب انسان ها برس،بعد علاقت رو عنوان کن  خب اره،ریسک هست  اسون نیست ...

چشم خیلی ممنونم از راهنمایی❤

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز