2777
2789
عنوان

فکر کنم از دست دادم شوهرمو...

1312 بازدید | 28 پست

بیماره بشدت، اختلال شدید روانی داره ، اسکیزوفرنی ، حالش خوب نیست ، حتی دیگه سره کارش هم درست نمیره، همش خوابه ، یا وِلو رو تخت، نگاهای خیره ی ترسناک ، بی حس و بی تفاوت ، کنترل ادرارشو نداره در حد خیلی کم، پاهاشو رو زمین میکشه راه میره ، توهمات شدید، هذیان ، روزبه روز داره بدتر میشه ، دارو هم مصرف میکنه ولی تاثیری نداره، نگران آینده و زندگیمونه ، اونروز میگه نگران آیندمونم ، میدونم نگران من و دخترمونه ، بعضی وقتا اعصابش میزنه به قسمتهای مختلف بدنش 

بعضی وقتا میترسم بلایی سرمون بیاره ، هر چند مظلوم و ضعیفه ، ولی نمیشه گفت 

میدونم که بدتر خواهد شد 

حیف جوونیش ، حیف بچمون ، حیف زندگیمون  ،هرچند زندگیه زیاد خوبی نداشتیم ، ولی باز هم سایه ی سرم بود، پدر بچم بود 

توروخدا دعا کنید ، بلکه معجزه بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله درمان بشه😞

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

میشه منم راهنتیی کنی تو خصوصی من شوهرم پارانوئید چحوری می تونم باهاش رفتار کنم دکتر نمیره ممکنه مثل همسر شما هم باشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اسی ببرش محضر خونه حضانت بچه رو بگیر ازش.یا اگه خونه و ماشین داره بگو بزنه به نامت....

انشالله که ۱۲۰ سال عمر کنه...

ولی اینکارا رو بکن درآینده خانوادش اذیتت نکنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

می تونم درکت کنم ولی واقعا سخته از پزشک مشورت بگیر وقتی داره میاد ببرش

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم