2821
2789
عنوان

مصرف شیشه

958 بازدید | 14 پست

من پدرم متاسفانه اعتیاد داره از دستش ذله شدیم خدا برا هیچ کس‌نیاره واقعا کسی همچین مشکلی داشته؟ تهش چیشده؟ چند ساله بابام مصرف میکنه شبا نمیاد خونه میره ۳ روز ۴ روز نمیاد شروع کرده فروختن وسایل خونه خیلی فوحش های رکیک میده و هزینه های مصرفش خیلی خیلی زیاده تموم کارای خونه همشون با مامانمه رفیقای معتادشو میاره تو خونه هر روز دعواست بخدا مشکل اعصاب گرفتم انقد مشکلات جسمی بخاطر استرس و غشار عصبی دارم، مدام هم به مادرم تهمت میزنه ، مادرمم حتی موهای سفیدشو رنگ نمیذاره . نمیتونیم بدیم تحویل‌ کمپ چون کمپ محدودیت سنی داره مامانمم جدا نمیشه بشه چون یه خونه داریم و متاسفانه به اسم بابامه 

منظورت از محدودیت سنی کمپ چیه ؟ 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا یه سنی قبول‌میکنن فک کنم ۵۰ سال بابای من متولد ۴۴ هست و قبولش نمیکنن 

من تاحالا همچین چیزی نشنیدم که محدودیت سنی داشته باشه دقیق پرسیدین خودتون ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اخ اعتیاد....بابامو سر همین از دست دادم،بد دردیه،خیلی بده اعتیاد💔

بعد چند سال پدرتون فوت شدن؟ من خیلی دوسش داشتم الان از بس مامانمو اذیت میکنه ازش‌متنفر شدم ماشینمونو معلوم نیس اصلا چیکار کرده بدبختمون کرده بخدا تازگیا که توهم میزنه میترسم حتی تو خونه خوابم 

من تاحالا همچین چیزی نشنیدم که محدودیت سنی داشته باشه دقیق پرسیدین خودتون ؟

بله ۱۰۰ درصد ، فقط با حکم دادگاه میشه بردش، خونوادش هیچ وقت نیستن ولی‌کافیه ببریم اتفاقی بیفته براش چون اسم و مشکل قلبی داره ...میتونین سرچ کنین 

ربطی نداره بدینش کمپ بعدشم حتما راهنما بگیره و جلسات ان ای بره

اخه چرا باید دروغ‌بگم؟ چی ب شماها گذشته ک فکر میکنید همه دروغ‌میگن؟ من زاهدانم و اینجا اصلا قبول‌نکردن بجز یه کمپ که خارج از شهره که افتضاحه جایه کارتون خواباست  . حتی تعهد داذیم بازم گفتن نه

بله ۱۰۰ درصد ، فقط با حکم دادگاه میشه بردش، خونوادش هیچ وقت نیستن ولی‌کافیه ببریم اتفاقی بیفته براش ...

اها متاسفم امیدوارم هرچه زودتر راه حل دیگه ای پیدا کنید 

اخه چرا باید دروغ‌بگم؟ چی ب شماها گذشته ک فکر میکنید همه دروغ‌میگن؟ من زاهدانم و اینجا اصلا قبول‌نکر ...

من خودم تجربشو دارم .از پشت گوشی قضاوت نکن .بخابونید تو خونه ترکش بدید بجز کمپ اینا راهی نداره

[QUOTE=242534895]من خودم تجربشو دارم .از پشت گوشی قضاوت نکن .بخابونید تو خونه ترکش بدید بجز کمپ اینا راهی نداره 

مگه بچس که بخوابونیم؟ نمیشه اصلا نمیشه. منم حس میکنم راهی نداره ولی مرگ اینطوری خیلی بده منم میترسم .ابرومون میره میخواستم بپرسم واقعا اینطور ک میگن شیشه میکشه هست یا نه نمیتونستم مستقیم بپرسم  

بعد چند سال پدرتون فوت شدن؟ من خیلی دوسش داشتم الان از بس مامانمو اذیت میکنه ازش‌متنفر شدم ماشینمونو ...

اعتیادو از حول هوش سی سالگی شروع کردن،چهل و چهار سالگی هم فوت شدن

من نه آنم که زبونی کشم از چرخِ فلک🌺🍃
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز