2777
2789
عنوان

اون از بچه داریش اینم از قهر کردنش

282 بازدید | 9 پست

دیروز تایپک زدم که یه روز بچه رو با خودش برد چی شد

وقتی هم برگشت اولا بهش گفته بود به مامانت نگو دوما گفتم به همکاران که نگفتی؟ یادشون نمیره بچم بزرگ میشه یه وقت ذهنشون مریض باشه اسم رو بچم بذارن، یه دفعه گفت چه اسمی بزارن ؟ گفتم آها پس گفتی، داد زد اصلا من از تو بزرگترم به تو چه که من چی میگم چی نمیگم، دفعه ی دیگه به من نگو که چی باید بگم، فکر میکنی مامانمی بسه دیگه من عقلم بیشتره تو کوچیک تری هی جوابتو نمیدم وگرنه دعوا میشه ....

همینجوری یه سره گفت و گفت آخر قهر کرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکی ترجمه کنه من نفهمیدم 

قضیه از این قراره دیروز شوهرم پسرمو با خودش برد سر کار، اونجا پسر دوستش به پسر من میگه اونجاتو ببینم و شوهر من میبینه وفتی اومدن خونه پسرم گفت امروز یه اتفاق بد افتاده بابا گفته بهت نگم دعوام میکنی و بقیه شم نوشتم عزیزم

قضیه از این قراره دیروز شوهرم پسرمو با خودش برد سر کار، اونجا پسر دوستش به پسر من میگه اونجاتو ببینم ...

بلا نسبت شما خیلی ببخشید شوهر شما خیلی بیخود کرده ک گذاشته همچین کاری با بچش بشه باهاش صحبت کن بگو اون آدم خیلی مریضه ک خواسته اون کارو کنه مریضتر از اون تو هستی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
بلا نسبت شما خیلی ببخشید شوهر شما خیلی بیخود کرده ک گذاشته همچین کاری با بچش بشه باهاش صحبت کن بگو ا ...

شوهرم که نمیدونسته دو تا بچه ی ۵ ساله و ۶ ساله بودن بازی میکردن میگه یهو دیدم با اون پسره دعوا کزده بود و حالش بد بود 

شوهرم که نمیدونسته دو تا بچه ی ۵ ساله و ۶ ساله بودن بازی میکردن میگه یهو دیدم با اون پسره دعوا کزده ...

آها ببخشید آخه خیلی بد توضیح دادی ب پسرت یاد بده جای خصوصی بدنشو

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
آها ببخشید آخه خیلی بد توضیح دادی ب پسرت یاد بده جای خصوصی بدنشو

یاد داده بودم بیچاره هر چی به اون پسره گفته نه، فایده نداشته شوهرم که رسیده کامل به باباش گفته که این بچه ی بدیه، حالم خیلی بد شد واقعا براش ترسیدم جامعه خیلی بد شده 

اینم از شوهرم که گفتم به همکاران نگو قورتم داد و الانم قهر کرده ساعت یازده و نیم شب اومد خونه