2789
عنوان

شما چی؟

61 بازدید | 8 پست

ی شبایی هست هممون ب شدت دلمون میگیره بغض گلومونو میگیره من ک دلیلش اینه همه خاطرات بد راجب خونوادم یادم میاد روزها و سختیایی ک مامان و بابام کشیدن هی میاد جلو چشمم و چقدر پیر و شکسته شدن بخاطر اون روزها...

خلاصه تا ساعت ها گریه میکنم بعدش..

شما چی اینطور شبا دلیل حال بدتون چیه؟؟ 

یاد همه چی میوفتم

مبینا... کسی ک دوسش دارم... ی حسود ک فقط زندگی آدمو خراب میکنه... جو بده خونه و هزااار تا مشکل دیگع

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

ی بار بشین تو خلوت تیتر همه خاطرات بد و بنویس بعد کاغذ و اتیش بزن بندازش مثلا تو اسپند دود شه بره ذهنتو پاکسازی کن

توی اون اینا رو بنویس کاغذ من میترسیدم از ..... وبنویس پایینش من میترسم از.... و بنویس بعد من نگرانم از ....  و بعد من متنفرم از .... 

مثل ترس از تاریکی تنهایی بیپولی محبوب نبودن دلخوری های اطرافیان ...

فکر کن با همه این دود شدن اونا هم از ذهنت میرن البته بعدش هم باید مدیریت کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همیشه اینطوریم 

ولی دیشب اینقد هق زدم وقتی داشتم پیام میدادم 💔

خدا لعنتش کنه که باعث حال بدم شد 😥ولی با کاری که کردم امروز پشماش ریخت 😂

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
من همیشه اینطوریم  ولی دیشب اینقد هق زدم وقتی داشتم پیام میدادم 💔 خدا لعنتش کنه که باعث حال ...

نمیدونم چند سالته ولی من این روزارو همه گذروندم اصلا اهمیت نده ب آدم غریبه ای ک از اولم مهمون امروز و فردا بوده حالتو بخاطر این چیزا خراب نکن

نمیدونم چند سالته ولی من این روزارو همه گذروندم اصلا اهمیت نده ب آدم غریبه ای ک از اولم مهمون امروز ...

اوطور که فک میکنی نی پسر عمومه بخاطر مسائل مالی شروع کرد مسخره کردن منم چیزی نگفتم فقط تلخ میخندیدم چیزی که خرید بود برام پولش خیلی بی ارزش بود پول گوشیم دوبرابر پول دستگاه بازیش بود اونم من گفته بودم سفارش دادم از دبی بیارن اون از حسادت رفت خرید امروز رفت چیزی که اول خاستم بگیرم رو گرفت تازه مدلش خیلی بالا تر بود عکسشو فرستادم براش پشماش ریخت گفتپولشو از کجا اوردی گفت شما کی هستن؟ چیزی نگفت بیشعور😂😂

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍