2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه بریتیش از روزگاران قدیم یک همدم خوب برای انسان بوده است.

بریتیش نیز یکی از این خانواده بزرگ می باشد. گربه بریتیش با ظاهری زیبا و عاداتی بسیار بامزه یک انتخاب عالی برای گربه دوستان می باشد.

رفیقی که قرن ها در کنار انسان زیسته و تکامل یافته است.

یکی از این گربه های زیبا گربه بریتیش می باشد که اصالتی انگلیسی دارد.

می توانید برای خرید بریتیش و مشاوره رایگان با کارشناسان سایت هایپر میو تماس بگیرید.

اولین بار در زمانی که رومی ها اولین بار برایش کشور گشایی به بریتانیا یا انگلیس کنونی گربه بریتیش به کشور انگلستان آورده شد و در طول قرن ها با تغییرات ژنتیکی به شکل امروزی در آمد.

اولین بار در قرن ۱۸ میلادی گربه بریتیش بصورت رسمی به کل جهان معرفی شد.

• وزن: ۳ تا ۷ کیلوگرم؛ بریتیش 
  •  هیر نر معمولاً سنگین تر از ماده ها هستند.
  • قد: ۵۵ سانتی متر تا  ۶۳ سانتی متر
  • نوع مو: کوتاه و متراکم
  • رنگ مو: سفید، مشکی، قرمز، کرم، طوسی، بیشترین رنگ را بچه گربه بریتیش بلو به خود اختصاص داده است، تبی، بایکالر یا دو رنگ، چند رنگ
  • رنگ چشم: مسی، سبز، طلایی، آبی لاجوردی
  • طول عمر: ۱۲ تا ۱۶ سال
  • خرید گربه بریتیش   در سایت هایپر میو
بابا ایرانی بگیر خیلیم خوبه من کیلویی میگیرم قیمتشم خوبه به صرفه هم هست

سلام اگر پیاممو میبینین غذای خشک ایرانی نگیرین واسه گربتون‌ . در طولانی مدت به کلیه ها آسیب خیلی بدی میزنه. یبار دیده بودم یه گربه بخاطر غذای ایرانی ادرارش خونی شده بود. خیلی عذاب میکشن 

سلام دوستان ما یک پت شاپ داریم که انواع غذای گربه و ملزوماتشونو موجود کردیم تازه . برند های غذای گربه رویال کنین و رفلکس هم همگی اصل و با بسته بندی های سالم هستن . لطفا از ما حمایت کنید اسم پت شاپ ما هم سامیاپت هستش . لینک غذای گربه : https://samyapet.com/cat-food/

لینک صفحه ی غذای گربه رویال کنین https://samyapet.com/cat-food/royal-canin-cat-food/

لینک صفحه ی غذای گربه رفلکس : https://samyapet.com/cat-food/reflex-cat-food/

رویال کنین عالیه اما یکم قیمت اش بالا هست اش  بعد از اون بابین خیلی خوبه که قیمت اشم پایین تره ...

هیلز امریکایی هست ولی الان با این شرایط اصلش پیدا کردن سخته و گرون

گربه خیابونی چند روزه تو تراسمون میاد و تا میبینه دوس داره بیاد داخل خونه و همش حالت وحشی وار به دستم حمله میکنه شاید بو میخواد کنه شاید هم گاز ولی نزاشتم کسی اطلاع داره؟

دلشاد هستم...💍

میترسم میگن ضرر داره چه مدتیه استفاده میکنی؟

سلام اگر خارجی نمی تونی بخری از ایرانی ها فقط و فقط برند( روتریکا) و ( سلبون) تایید شده هستن بقیه ضرر دارن. و غذای خشک خیلی آب از بدن گربه میکشه باید حتما ظرف اب شون رو پر نگه داری . اگر غذا رو داخل آب بریزی و بخورن بهتره ولی اگر دوست نداشتن جدا بذار. غذای مفید دیگه اینه که تخم مرغ رو عسلی کنی و با قاشق له کنی بدی بخورن. روزی یکی مجازه براشون و فوق العاده ست🌷💕

الحمد لله کما هو اهله