2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟

132 بازدید | 17 پست

خانوما اگه حس کنین نامزد دوست صمیمیتون یکم شیشه خورده داره ولی دوستتون کورکورانه عاشقش باشه بهش میگین؟اگه اره چجوری؟که خودتون بده نشین.چون دختره دیوانه وار عاشق نامزدشه و فکر میکنه هرچی بگه راسته

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بد نمیگم چون قطعا خیلی بدش میاد و نسبت به من سرد میشه  بهش نشون میدم یا غیر مستقیم میگم

چقدر باپرویی حرف میزنی عزیز من اون حتی جلوچشمتم کاری کنه بازم بهت مربوط نیست کی میخوایم فرهنگ این کارارو یادبگیریم ینی میخوای بگی خیلی دوست وفادار و ایناهستی؟ خب برو بهش بگو و واکنش دوستتو ببین این تویی ک از چشمش میفتی واخرشم میگه به شوهرم چشم داشتی. اون شوهرشو بلاخره یروزی میبخشه ولی کار بچگونه ی تو تااخرش تو ذهنش هست و چون فک میکنه زندگیشو کنترل میکنی حتی ازت دور میشه

بهش نگو مستقیم که اینجوریه فقط بگو که زود ازدواج نکنن نامزد بمونن خودشون به مرور زمان همو میشناسن&nb ...

۲سالو نیمه نامزدن فکر میکنه پسره از اسمون افتاده همش از شخصیتش میگه ولی واقعا ادم مزخرفیه نمیدونم چیکار کنم 

چقدر باپرویی حرف میزنی عزیز من اون حتی جلوچشمتم کاری کنه بازم بهت مربوط نیست کی میخوایم فرهنگ این کا ...

اخه دوست صمیمیمه مث خواهر میمونیم از یه ور میگم بمن چه از یه ور میگم تا نرفتن زیر یه سقف نزارم خودشو بدبخت کنه