s3h8 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 1060 عنوان معدل دبیرستان 146 بازدید | 5 پست معدل ۱۸.۴۳ واسه یازدهم تجربی بده ؟البته امسال مدرسه با مجازی و حضوری های گاه وبیگاهش واقعا سخت و افتضاح بود همم اینکه مدرسه نمونه ام و امتحانا سخت بودن از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡 1401/04/05 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiisooo عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 1231 من ١٩.٩٩ هم شم خودمو ميكشماگ رو نمره حساس نيستي خوبه بنظرم منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما
s3h8 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 1060 من ١٩.٩٩ هم شم خودمو ميكشم اگ رو نمره حساس نيستي خوبه بنظرم فعلا راهنمایی هسی منم وقتی راهنمایی بودم از ۲۰ کمتر نمیشدم چون درسای راهنمایی فوق العاده آسونن اگه بیای دبیرستان میفهمی چی به چیه ... از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
iiisooo عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 1231 فعلا راهنمایی هسی منم وقتی راهنمایی بودم از ۲۰ کمتر نمیشدم چون درسای راهنمایی فوق العاده آسونن اگه ب ... واقعا چرا وايب منفي ميديد ب ادمارع من نهممورودي دهم تجربياز سختياشم آگاهماما اين سختيا واسه همه بوده و هست اونايي ك هدف داشتن همه سختيارو ب جون خريدن تلاش كردن و ازش گذر كردنما از پسش بر ميايم هرچقدرم سخت باشه منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما
s3h8 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 1060 واقعا چرا وايب منفي ميديد ب ادم ارع من نهمم ورودي دهم تجربي از سختياشم آگاهم اما اين سختيا وا ... انرژی منفی رو شما میدی نه من من چیز خاصی نگفتم فقط گفتم راهنمایی و دبیرستان کلا با هم فرق دارن و راهنمایی آسونه و پیشنهادم اینه که تاپیک های متناسب با سنتون برین تو چیزی که اطلاعات ندارین نظر ندین از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡