2777
2789
عنوان

۱۲ روزی پری عقب افتاده و چک بی بی منفی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 24 پست
این اولشه دارم میمیرم از ترس و استرس اینقد غر زدم شوهرمم عصبی شد دعوام کرد😓 کیست ساده هم ...

تو این زیاد مشخص نیست یک بی بی چک دیگه ام بزار امتحان کن ، من یسری هاله انداخت که فقط خودم میدیدم 😅ولی حامله نبودم ایشالله که توام نباشی منم نباشم 

ممنون خدا🍃🍃🍃
این اولشه دارم میمیرم از ترس و استرس اینقد غر زدم شوهرمم عصبی شد دعوام کرد😓 کیست ساده هم ...

من همچنان منتظر پریودم اگر چند روز دیگم نشد تست میزارم توام خبرشو بده بم 

ممنون خدا🍃🍃🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این زیاد مشخص نیست یک بی بی چک دیگه ام بزار امتحان کن ، من یسری هاله انداخت که فقط خودم میدیدم 😅 ...

اره قبلیا که بازش کردم مشخصتره. تاپیکامو برو نگاه کن عکسشو گذاشتم اکثرا گفتن مثبته جز دو نفر😆 حالم خیلی بد شد دیگه

صبح مدیکور زدم خداروشکر منفی شد

من همچنان منتظر پریودم اگر چند روز دیگم نشد تست میزارم توام خبرشو بده بم 

اگه نی نی میخوایی انشاءالله نشی و تستت مثبت بشه اگه نه که امیدوارم زودتر پریود بشی😊

میخوام برم آزمایش عصر جوابشو میدن خبرشو میدم.باورت میشه هنوزم استرس دارم..

راستی ببخشید بدون اجازه ازت تو تاپیکت عکس گذاشتم و سوال کردم🌹

اگه نی نی میخوایی انشاءالله نشی و تستت مثبت بشه اگه نه که امیدوارم زودتر پریود بشی😊 میخوام برم آزم ...

نه من کلا بچه نمیخام یدونه دارم الان سه سال نیمشه ولی اگر باردار باشم نگهش میداشتم اگر قرص نخورده بودم بخاطر قرصایی که خوردم مشکل دارم، ازمایش خونت چی شد؟

ممنون خدا🍃🍃🍃
نه من کلا بچه نمیخام یدونه دارم الان سه سال نیمشه ولی اگر باردار باشم نگهش میداشتم اگر قرص نخورده بو ...

خدا حفظش کنه برات❤

من که دوسال و نیمه اقدامم و فعلا باردار نشدم...

صبح بی بی چک مارک مدیکور زدم منفی شد و آزمایشم دادم اونم منفی بود خدارو شکر😅

خدا حفظش کنه برات❤ من که دوسال و نیمه اقدامم و فعلا باردار نشدم... صبح بی بی چک مارک مدیکور زدم من ...

مرسی عزیزم 

عزیزم میدونم که خیلی سخته حتما دوسال نیم منتظر بودن ایشالله به زودی زود مامان میشی الان بهتر که منفی بود با خوردن اون قرصا 

ممنون خدا🍃🍃🍃
مرسی عزیزم  عزیزم میدونم که خیلی سخته حتما دوسال نیم منتظر بودن ایشالله به زودی زود مامان میشی ...

بله خیلی سخته😔

ولی توکلم به خداس انشاءالله خودش کمکم میکنه.

مرسی عزیزم❤

بله خداروشکر منفی بود.