2777
2789

سلام 

من ۱۲ روزه پریودیم عقب افتاده و روز دهم چک بی بی منفی شد سابقه انقد تاخیر نداشتم در حد ۴ روز بوده و شکمم خیلی بزرگ شده کمر درد دارم ، کسی قرص نوروم اسکین خورده اخه من تو ماه پیش بیست دونه ازش خوردم و خدایی نکرده باردار باشم باید سقط کنم قرص اعصابم میخورم ، کسی هست بعد این تایم با چک بی بی منفی بارداره بوده باشه ؟

ممنون خدا🍃🍃🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگر اینکه لقاح خیلی دیر اتفاق بیفته.

وگرنه اگه آلان باردار باشی بی بی مطمئنا نشون میده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من بوده تا ۱۸ روز ااخیری داشتم با اینکه همیشه منظم هستم از عوارض قرصه حاما یا تغییر فصل اگه حامله بو ...

قرص چی میخورین ؟ من قرصای اعصاب خیلی وقته میخورم ولی میگم شاید بخاطر این قرصای نورم اسکینه و شکمم خیلی بزرگ شده بخاطر پریود نشدنه 

ممنون خدا🍃🍃🍃
واااای منم دوماهه لکه بینی و خونریزی دارم ترنسیدو مفنامیک خوردم حالا امروز تستم مثبت شده نمیدونم چکا ...

زیاد خوردی یا کم ؟ قرص چی بوده اینا اگر کم خورده باشی عیب نداره 

ممنون خدا🍃🍃🍃
مگر اینکه لقاح خیلی دیر اتفاق بیفته. وگرنه اگه آلان باردار باشی بی بی مطمئنا نشون میده

خودمم اینو میگم ولی شیوید جوشوندم‌میخورم زعفرون دم کردم خوردم هرروز ورزش زیاد میکنم ولی پریود نشدم

ممنون خدا🍃🍃🍃
زیاد خوردی یا کم ؟ قرص چی بوده اینا اگر کم خورده باشی عیب نداره 

ترانگزامیک اسید(ترنسید) یه ورق 10 تایی

مفنامیک اسید13 عدد

خیلی استرس دارم هنوزم لکه بینی دارم ماه پیشم سونو شدم دکتر رفتم هیچ کدومشون نگفتن احتمال بارداری هست امروز تست زدم هاله انداخت. ببین

ترانگزامیک اسید(ترنسید) یه ورق 10 تایی مفنامیک اسید13 عدد خیلی استرس دارم هنوزم لکه بینی دارم ماه ...

خودبی بی هم هاله انداخته بود یا باز شدش فقط؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بی بی چک که هاله نداشت تست زدم اول خط سفید دیده شد بعدش مشخصتر شد بازش کردم تا بهتر دیده بشه. امکان ...

خوب عزیزم معلومه که باید خود بی چکت هاله می‌داشت.

باز شده ی همه بی بی چک‌ها همینه 

بر اساس  همین بی بی چک میگی بارداری؟

نه خط دوم  رنگ گرفته ببین منفیه یا مثبت؟

خوب عزیزم‌میگم که اگه همون ۳ تا ۵ دقیقه ی اول خط دوم هاله انداخته درسته.. 

من همیشه بی بی چکای منفیم رو که باز میکنم دو خطه