2777
2789
عنوان

نیاز ب راهنمایی

44 بازدید | 4 پست

سلام دوستان.من ۱۵ روز دیگه زایمانمه خونه مامانم نزدیکمه ۳دقیقا راهه.خب تو این شرایطم همه میدونن ک مادر دختر باید پیشش باشه.حالا دوتا خواهرای شوهرم گفتن ما میخواییم بیاییم ۱هفته بمونیم منم اصلا باهاشون راحت نیستم.آخه کدوم خواهر شوهری میره تو این شرایط بعد از زایمان بزور ۱هفته میمونه.لطفا راهنماییم کنید چطوری بگم ب کمکشون نیاز ندارم

صبر یک فریب بزرگ است،سالها با غوره ها کلنجار رفتم؛حلوا نشد.

بگو مامانم میبرتم پیش خودش،شما زحمت نکشید.

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مامانم میبرتم پیش خودش،شما زحمت نکشید.

آخه میدونن ک خونه خودم میمونم مامانم میاد پیشم

اول پرسیدن خونه خودتی یا مامانت بعد گفتن

صبر یک فریب بزرگ است،سالها با غوره ها کلنجار رفتم؛حلوا نشد.
آخه میدونن ک خونه خودم میمونم مامانم میاد پیشم اول پرسیدن خونه خودتی یا مامانت بعد گفتن

چرا خونه خودت خب؟

برو خونه مامانت،بعد بگو مامانم بزور بردم و نشد و اینا..

ان شاءالله یه زمان دیگه تشریف بیارید.

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟