2777
2789
اول بگو چند سالتونه؟ شاید بچه باشید منتظر باشه بزرگتر شید جفتتون

نه نه سنمون کم نیست هردو درسمون تموم شده دیگه کم کم باید بریم تو کوزه سرکه بریزیم رو خودمون 😁😁

بدون امضا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخی چه خوووب 😍😍😍 خوشبحالت  منم دارم براش میمیرم خدا کنه اونم دوسم داشته باشه

البته ما جواب منفی دادیم به دلایلی،اونم یه هفته خودشو تو اتاق حبس کرده بود و گریه میکرد.وقتی دخترخاله ام بهم گفت باورم نمیشد،چون با همه شوخی میکرد حرف میزد الا من!!!حالا من فکر میکردم اصلا براش جذاب نیستم😅، الانم با یکی دیگه ازدواج کردم. ولی انشالله شما قسمت هم باشید

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
البته ما جواب منفی دادیم به دلایلی،اونم یه هفته خودشو تو اتاق حبس کرده بود و گریه میکرد.وقتی دخترخال ...

اخی عزیزم گناه داشت😀😀😀 

مرسی عزیزم انشالله من که میبینمش دست و پامو گم میکنم 

انشالله خودتم خوشبخت باشی همیشه تو زندگیت 

بدون امضا

از من مثل سگ بی محلم میکرد فامیلمونه منم میگفتم خدایا چرا فلانی یجور رفتار میکنه انگار نیستم اصلا :/ ...

خوب کردی👀😂

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
اخی عزیزم گناه داشت😀😀😀  مرسی عزیزم انشالله من که میبینمش دست و پامو گم میکنم  انشالله ...

فدات شم مرسی ایشالله تو هم به عشقت برسی😘😋

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
شاید میخواست تابلو نکنه 😁

دقیقا ، بعد یه کارایی برای جلب توجه انجام میداد 😑💔 تا مجبور نمیشد حرف نمیزد باهام حرف هم میزد تو چشمام نگاه نمیکرد 😐

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
دقیقا ، بعد یه کارایی برای جلب توجه انجام میداد 😑💔 تا مجبور نمیشد حرف نمیزد باهام حرف هم میزد تو چ ...

مثل همین کراش بیشعورم یا نگاهای کوتاه مگه نه 

ولی گناه داشت😁

بدون امضا

از اون میترسم که اونم مث من بهتون بگه و شما خودتو بگیری به شدت بسیار زیاد پسش بزنی که دیگه اصلا دیگه ...

نه مطمعنا با سر قبول میکنم 😂😂 خیلی دوسش دارم نمیتونم بد برخورد کنم 

بدون امضا

2790
2778
2791
2779
2792