2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اینطور بودم واسه اینکه نفهمه تنها کسی که تو جمع اسمشم نمیاوردم تا یه زره هم شک نکنه

واقعا چه حرف امیدوار کننده ای 

حتی میاد خونمون منو نگاه نمیکنه سلام بگه به بقیه میگه 

با همه هم گرم میگیره برخوردش طوریه انگار ازم متنفره ولی من اصلا کاری ندارم باهاش 

یه بارم رفتم گوشه ترین جای خونه نشستم برمیگشت نگام میکرد یکی دوبار حالا نمیدونم شاید توهم زدم 😞

بدون امضا

پسرا در دو حالت روت کراشن یا مثل سگ دنبالت باشن یا مثل سگ بی محلت کنن 😂😂😂 اون روت کراشه خوشگلم

چن روز دیگه میخوام برم خونشون اگه پیشنهاد بده کلی دعات میکنم😁😁

بدون امضا

چن روز دیگه میخوام برم خونشون اگه پیشنهاد بده کلی دعات میکنم😁😁

اول بگو چند سالتونه؟

شاید بچه باشید منتظر باشه بزرگتر شید جفتتون

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
پسرا در دو حالت روت کراشن یا مثل سگ دنبالت باشن یا مثل سگ بی محلت کنن 😂😂😂 اون روت کراشه خوشگلم

از من مثل سگ بی محلم میکرد فامیلمونه منم میگفتم خدایا چرا فلانی یجور رفتار میکنه انگار نیستم اصلا :/ نکنه باهام مشکل داره بعد که ننش با مامانم حرف زد گرفتم چی شده منم جواب رد دادم ، پسره ی سادیسمی یجوری قیافه میگرفت.

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
2790
2778
2791
2779
2792