2777
2789
عنوان

قد پسر

263 بازدید | 4 پست

پسرم ۱۵ سالشه قدش ۱۷۶ هست دکتر غدد گفت صفحه رشد بسته شده و سن استخوانی ۱۸ الی ۱۹ هست بنظرتون پسرم باز رشد میکنه و میتونی بالای ۱۸۵ بشه؟ 

خیلی استرس دارم 😥

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوبه قدش 

برادر منم ۱۵سالشه فک کنم ۱۸۵باشه 

به پسرت استرس وارد نکن و به روش نیار اینطور اعتماد ب نفسش خیلی میاد پایین

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

صفحه رشد تو ۱۵ سالگی مگه بسته میشه؟ من که دخترم تا ۲۱ سالگی درحال رشد بودم! البته اینو دکتر بهتر میدونه ولی محض احتیاط یه دکتر دیگه هم معاینه کنه و اگه لازمه دارو برای رشد بده

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !