2777
2789
عنوان

30هفتگی

114 بازدید | 14 پست

بالاخره ۳۰هفتم شد خیلی بارداری وحشتناک و ویار سختی داشتم انگار رو ۲۰ابنا مونده بودم دوس دارم این ۲ماهم ب سلامت بگذره و نی نی مو بغل کنم کی ۳۰هفته چه علایمی داره

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه کمی لگن درد داشته باشی وخستگی وخواب الودگی

خواب الود نبستم اراولش کم خواب بودم دوس دارم بخوابم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
احساس خستگی هم دارم همشدلم میخواد بخوابم  تاریخ زایمان تو کی زدن ؟ سزارینی یا طبیعی  با ...

بارداری اولم ۱۴شهریور طبیعی ایناشو نزده هنو ولی سفالیک لابد طبیعی

من که خیلی خوابالو شدم وزیاد گشنم میشه

من ناراحتیم‌اینه زیاد وزن‌نگرفتم‌۶۸ بودم‌اول بارداری

شدم ۶۰

بعد تازه شدم‌۶۴

درست وزن‌نمیگیرم‌هرچی قرص خادجی واینام‌میخورم

من ناراحتیم‌اینه زیاد وزن‌نگرفتم‌۶۸ بودم‌اول بارداری شدم ۶۰ بعد تازه شدم‌۶۴ درست وزن‌نمیگیرم‌هرچی ...

مولتی ویتامین میخوری؟؟؟وعده های غذایتو بیشتر کن کباب وبستی و آجیل بخور

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
من ناراحتیم‌اینه زیاد وزن‌نگرفتم‌۶۸ بودم‌اول بارداری شدم ۶۰ بعد تازه شدم‌۶۴ درست وزن‌نمیگیرم‌هرچی ...

خوش بحالت من ۳۲ هفته هستم، ۵۸ کیلو بودم شدم ۷۳ فک کنم تا اخرش منفجر بشم🤦‍♀️

چرا ناراحتی آخه

من خیلی وزن اضافه کردم میدونی چقد باید تلاش کنم تا کم بشه

خیالت از بابت نی نی راحت اون وزن خودشو میگیره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
مولتی ویتامین میخوری؟؟؟وعده های غذایتو بیشتر کن کباب وبستی و آجیل بخور

اره میخورم

خوش بحالت من ۳۲ هفته هستم، ۵۸ کیلو بودم شدم ۷۳ فک کنم تا اخرش منفجر بشم🤦‍♀️

نه بابا خوش ب حالی نداره شکم ندارم‌میگن ۴ماهته

حرص میخودم‌خودمم لاغر

من عاشق شکم باردادی بودم

چرا ناراحتی آخه من خیلی وزن اضافه کردم میدونی چقد باید تلاش کنم تا کم بشه خیالت از بابت نی نی راحت ...

خداکنه