هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 عنوان تیزهوشان 521 بازدید | 18 پست خانماکسی هست بچش تیزهوشان ششم قبول شده باشه میشه من وراهنمایی کنیدبه چه روشی دخترم بایددرس بخونه کلاچجوری بایدبرنامه ریزی کنم؟؟ 1401/04/05 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31888 با مشاوره های قلمچی حرف بزن تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
izanloo عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 22 خب من که نرفتم ولی بقیه که رفتن میگن که باید هواسش رو خیلی سر کلاس به درس بده امتحان ها و درس هاش هم از مدرسه عادی سخت تره
دخی_یخی۲ عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 984 قلم چی ثبت نام کن کتاب های تیزهوشان و تست حل کنه تست زیاد بزنه من میگم تو باور نکن💎
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 خب من که نرفتم ولی بقیه که رفتن میگن که باید هواسش رو خیلی سر کلاس به درس بده امتحان ها و درس ... نه منظورم براآزمون چجوری بایدبرنامه ریزی کنه
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 قلم چی ثبت نام کن کتاب های تیزهوشان و تست حل کنه تست زیاد بزنه مبتکران ثبت نامش کردم بهش معلم هوش میگه که تست بزنه فقط همین بنظرتون همینکه چندتاتست بزنه کافیه؟؟
izanloo عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 22 نه منظورم براآزمون چجوری بایدبرنامه ریزی کنه خب مثلادر طول روز یک ساعت یا دوساعت یا بیشتر بشینه درس بخونه شما هم بهش گیر نده این موقعاگه گوشی هم داره ازش بگیر وقتی درس میخونه
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5916 سلام عزیزم من مدرس دروس هستم ابتدایی دبیرستان و متوسطه برای نمونه دولتی و تیزهوشان و ... هم تدریس میکنم با هزینه خیلی ناچیز جلسه ای 10 هزار تومندرخدمتم اگر خواستید به صورت آنلاین هم هست کلاس ها مشاوره درسی هم هستم ماهانه 100 تومن خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 ای کاش یه نفربیادتاپیکم که بچش قبول شده ببینم چجوربایدبخونه
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5916 ای کاش یه نفربیادتاپیکم که بچش قبول شده ببینم چجوربایدبخونه من خودم هردوسال رو قبول شدم ولی نرفتم خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 خب مثلادر طول روز یک ساعت یا دوساعت یا بیشتر بشینه درس بخونه شما هم بهش گیر نده این موقع اگه ... نه گوشی نداره یعنی یک ساعت کافیه؟
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5916 نه گوشی نداره یعنی یک ساعت کافیه؟ نه عزیزم با یه ساعت نمیتونه قبول شه باید یه برنامه درست و حسابی داشته باشه خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»
izanloo عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 22 نه گوشی نداره یعنی یک ساعت کافیه؟ اگه درسش خوب باشه اره کافیه میتونه زود حفظ کنه یک ساعت دوساعت کافیه
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 نه عزیزم با یه ساعت نمیتونه قبول شه باید یه برنامه درست و حسابی داشته باشه خب منم دنبال یه برنامه درست هستم آخه کلاس هوش که ثبت نامش کردم فقط درس میدن ومیگن این تست هاروبزن بعدمیره سرکلاس اگه تستی مشکل داشته باشه توضیح نمیدن
دختر_اکلیلی20 عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 5916 خب منم دنبال یه برنامه درست هستم آخه کلاس هوش که ثبت نامش کردم فقط درس میدن ومیگن این تست هاروبزن بع ... من مشاور و مدرس هستم عزیزم دوست داشتید میتونم کمکتون کنم براش برنامه ریزی کنم و بهتون بگم کجا بره و چه کتابی بخونه و روزی چقدر تست بزنه خدایا حال دلمونو خوب کن و معجزه رو تو زندگی هامون سرازیر کن . «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ»