2777
2789
عنوان

کیا رفتن کربلا

64 بازدید | 9 پست

سلام.هر کی رفته کربلا  لطفا بیاد از حال و هوای اونجا بگه.و اینکه چه چیزهایی تو کربلا مناسب تر از ایرانه و برای سوغاتی مناسبه؟

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید

به نظرم سوغاتی رو همینجا بخر.. اونجا چیزای بنجل همینجا رو بهت با قیمت بالاترمیدن چون پول ایران بی ارزشه واقعا

حالا هواش ک نگم برات 

من که دلمو جا کذاشتم اونجا سه سال پیش رفتم 

هنوز بهش فکر میکنم گریه میکنم 

خیلی خوب بود 

کی میری؟  هوایی میری؟

دیدم که پوست تنم از انبساط عشق ترک میخورد!

حال و هواش که عالیه 

قبلا ارزون بود ولی الان نمیارزه چیزی بخری از همین جا بخر سوغاتی بده از اونجا فقط مهر بخر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم سوغاتی رو همینجا بخر.. اونجا چیزای بنجل همینجا رو بهت با قیمت بالاترمیدن چون پول ایران بی ار ...

اره عزیزم.منم خدا بخاد برم سوغاتی رو از همین جا میخرم ولی چون شنیدم بعضی جیزا اونجا مناسبه گفتم بپرسم بازم

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
اره عزیزم.منم خدا بخاد برم سوغاتی رو از همین جا میخرم ولی چون شنیدم بعضی جیزا اونجا مناسبه گفتم بپرس ...

نه فقط مهر و اینا اونجت بخر.. من جاریم اینا رفتن برا همه فقط یکی یه پرچم متبرک آورده بود ک به نظرم اینم چون محرم نزدیکه ایده خوبیه.. قبول باشه منم دعا کن تو حرم حضرت عباس😭😭😭😭

حال و هواش که عالیه  قبلا ارزون بود ولی الان نمیارزه چیزی بخری از همین جا بخر سوغاتی بده از او ...

خوشا به سعادتتون

نه فقط مهر و اینا اونجت بخر.. من جاریم اینا رفتن برا همه فقط یکی یه پرچم متبرک آورده بود ک به نظرم ا ...

محتاجیم به دعا عزیزم

متم سالهاست آرزم شده کربلا که ان شاالله قسمت بشه برم

ان شاالله اگر طلبیده شدم قراره هوایی برم

انشالله عزیزم قبول باشه من خودم نزدیک مرزم.. پنج ساعت با کربلا فاصله داریم ولی زمینی بخوایم بریم چهار تومن میشه

انشالله عزیزم قبول باشه من خودم نزدیک مرزم.. پنج ساعت با کربلا فاصله داریم ولی زمینی بخوایم بریم چها ...

خوش بحالتون نزدیکین