2777
2789
میرسه. من طناب رو پبشنهاد میدم با کلسیم. من داداشم 15 سالگی قدش زیر 175 بود الان 17 سالشه ماشاءالله ...

خدا‌حفظش کنه براتون چشم بد به دور

من مشکلم اینکه دکتر گفت سن استخوانی پسر شما ۱۸ الی ۱۹ هستش این‌منو یکم ترسوند

خدا‌حفظش کنه براتون چشم بد به دور من مشکلم اینکه دکتر گفت سن استخوانی پسر شما ۱۸ الی ۱۹ هستش این‌من ...

ممنون گلم. انشاءالله پسرتون همیشه سالم و سلامت باشن.

نترس بابا میگم که تا 21 رشد ادامه داره این دوسه سال بفرستش والیبال و ایتکه هرروز طناب بزنه هم واسه روحیه ش خوبه هم قدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم. انشاءالله پسرتون همیشه سالم و سلامت باشن. نترس بابا میگم که تا 21 رشد ادامه داره این دوس ...

فعلا که فوتبال و بدنسازی میره فقط‌نمیدونم تویه این دوسال میتونه حداقل ۵ الی ۶ سانت رشد کنه

فعلا که فوتبال و بدنسازی میره فقط‌نمیدونم تویه این دوسال میتونه حداقل ۵ الی ۶ سانت رشد کنه

ممنمن شنیدم بدن سازی جلو رشد قد و میگیره. نمیدونم شاید الکیه از تو گوگل خوندم.

میرسه. من طناب رو پبشنهاد میدم با کلسیم. من داداشم 15 سالگی قدش زیر 175 بود الان 17 سالشه ماشاءالله ...

سلام وقتتون بخیر عزیزم ببخشید من الان درحال جستجو توی تاپیک های قد بودم پست شما رو دیدم...گفتین برادرتون توی ۱۷ سالگی ۱۹۰ هستن ماشالله....میشه بگین وزن و قد تولدشون چند بوده؟؟؟؟؟؟ خیلی برام مهمه چون برای پسر خودم میپرسم عزیزم ممنون میشم جواب بدین