2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنده قدش

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ورزش کنه مخصوصا شنا تحرک های کششی و شیر و شیره بده بهش شیره انگور

برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم 
۱۷۵ هست میتونه تا ۱۸۵ برسه؟

میرسه. من طناب رو پبشنهاد میدم با کلسیم. من داداشم 15 سالگی قدش زیر 175 بود الان 17 سالشه ماشاءالله 190 هست. البته طناب میرفت هرروز با کلای والیبال

۱۷۵ هست میتونه تا ۱۸۵ برسه؟

دکتر غدد ببر مکمل هم بده و ورزشهای طناب و بارفیکس و والیبال

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️