2789
عنوان

خانه پدری😵💀

484 بازدید | 17 پست

من فیلم و دیدیم و الان بد جور تو شوکم😑😂

ولی نفهمیدم آخرش که چرا ملوک و کشتن،،، تو کامنتای یوتوب گفته بودن این فیلم بار اولی که اکران شد،طوری بود که عموی ملوک اذیتش کرده بود و بعد گفته بکشنش،، و بعد برای اکران اینجا هاشو سانسور کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امشب میشینم میبینمش

چند ساعته؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
از من میشنوی نبین اعصابخورد کنه

حالت مستندی داره؟

مرض دارم ازین فیلما میبینم بعدش زار زار گریه میکنم☹

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
حالت مستندی داره؟ مرض دارم ازین فیلما میبینم بعدش زار زار گریه میکنم☹

نه در مورد چند نسل یه خانواده قدیمی هست.

ببین گریه دار نبود، اعصاب خرد کن بود. اصلا حال آدمو میگیره. خیلی زیاد دلگیره

من که اصلا خوشم نیومد

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
نه در مورد چند نسل یه خانواده قدیمی هست. ببین گریه دار نبود، اعصاب خرد کن بود. اصلا حال آدمو میگیره ...

او پس نبینم همینجوریم روحیم داغونه

او پس نبینم همینجوریم روحیم داغونه

خواهرانه میگم که نبین

اتفاقا منم یه بار حالم بد بود،گفتم بذار این فیلمو ببینم وقتم بگذره. خدایی حالمو چند برابر بد تر کرد.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام