asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عنوان عمل بینی 125 بازدید | 19 پست سلام خانومایی ک عمل کردین من الان دقیقا ۱۲ ماهه ک از عمل بینیم میگذره هنوز یکی از سوراخای بینیم بزرگتر از یکی دیگسو نامتقارنه بنظرتون درست میشه یا ن😢کسی تجربه ندارهتا کی ممکنه ورم باشه؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1401/04/05 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 نه دیگ درست نمیشه حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7587 عزیزم جدای از این مشکلت از عمل بینیتون راضی هستید؟بنظرتون چقدر قیافتون تغییر کرده؟ خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 نه درست نمیشه بد عمل شده ربطی به ورم نداره اخه بعضی موقع ها ک میرم پیشش برام تزریق میزنه بعد خوب میشه دوباره یک ماه بعد برمیگرده مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عزیزم جدای از این مشکلت از عمل بینیتون راضی هستید؟ بنظرتون چقدر قیافتون تغییر کرده؟ اصلا راضی نیستم اصلا هم تغییر نکرده کوچیکتر نکرده نوکش هنوزم ورم داره پره هاش فقط غیر قرینه شدک قبلا قرینه بودفقط ی مثقال قوز داشت اونو برداشتاصلا دوس ندارمش مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 نه دیگ درست نمیشه متاسفانه 🥺 پس چرا تا تزریق میکنه بهتر میشه😞😞 مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 میتونی پره های بینی رو عمل ترمیمی کنی جدی با بیهوشیه؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7587 اصلا راضی نیستم اصلا هم تغییر نکرده کوچیکتر نکرده نوکش هنوزم ورم داره پره هاش فقط غیر قرینه شد ک قب ... عزیزم، اگه گوشتی بوده بینیتون الان برای نتیجه زودهان شاءالله بهتر میشه خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عزیزم، اگه گوشتی بوده بینیتون الان برای نتیجه زوده ان شاءالله بهتر میشه نیمه گوشتی بوده؟تا کی مشخص میشه؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7587 نیمه گوشتی بوده؟تا کی مشخص میشه؟ شنیدم دو سال خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
miss_minion عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 3028 پس چرا تا تزریق میکنه بهتر میشه😞😞 نمیدونم گلم دکترت نظرش چیه؟ من فقط اینو شنیدم که اگه بینی خیلی گوشتی باشه از یه سال ممکنه بیشتر زمان ببره امیدوارم بهتر بشه ❤️