2777
2789
عنوان

عمل بینی

125 بازدید | 19 پست

سلام 

خانومایی ک عمل کردین من الان دقیقا ۱۲ ماهه ک از عمل بینیم میگذره هنوز یکی از سوراخای بینیم بزرگتر از یکی دیگس

و نامتقارنه بنظرتون درست میشه یا ن😢

کسی تجربه نداره

تا کی ممکنه ورم باشه؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه درست نمیشه بد عمل شده ربطی به ورم نداره

اخه بعضی موقع ها ک میرم پیشش برام تزریق میزنه بعد خوب میشه دوباره یک ماه بعد برمیگرده

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
عزیزم جدای از این مشکلت از عمل بینیتون راضی هستید؟ بنظرتون چقدر قیافتون تغییر کرده؟

اصلا راضی نیستم اصلا هم تغییر نکرده کوچیکتر نکرده نوکش هنوزم ورم داره پره هاش فقط غیر قرینه شد

ک قبلا قرینه بود

فقط ی مثقال قوز داشت اونو برداشت

اصلا دوس ندارمش

نه دیگ درست نمیشه متاسفانه 🥺

پس چرا تا تزریق میکنه بهتر میشه😞😞

میتونی پره های بینی رو عمل ترمیمی کنی

جدی با بیهوشیه؟

اصلا راضی نیستم اصلا هم تغییر نکرده کوچیکتر نکرده نوکش هنوزم ورم داره پره هاش فقط غیر قرینه شد ک قب ...

عزیزم، اگه گوشتی بوده بینیتون الان برای نتیجه زوده

ان شاءالله بهتر میشه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
عزیزم، اگه گوشتی بوده بینیتون الان برای نتیجه زوده ان شاءالله بهتر میشه

نیمه گوشتی بوده؟تا کی مشخص میشه؟