ateiw مدیر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 عنوان فولیکول | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست سلام دوستان. من این ماه لتروزول و سه تا امپول اچ ام جی و دوتا سینال زدم. امروز ۱۲ سیکلم رفتم دکتر فقط تو تخمدان چپم سه تا فولیکول ۱۴ بود..دکترم گف ۱۶ سیکلت امپول اچ سی جی و بزن.بنظرتون تا اون موقع فولیکولام رشد میکنن؟😥 خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍 1401/04/05 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 من با یدونه فولیکول ده باردار شدم😐😐تو سه تا ۱۴ناامیدی😐 من مث تو خوش شانس نیسم😂 خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 مرسی جیگر😍خیلی استرس داشتم گفتم شاید دیگه رشدی نکنن ب سایز خوب برسن فدات عزیزم. نگران نباش . ایشالا همین ماه باردار میشی
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 مرسی عزیزم انشالا شما هم بزودی باردار شی ایشالا عزیزم هردومون خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
manvaman عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 8811 من مث تو خوش شانس نیسم😂 خوش شانس کجا بود دو سال یه چشمم اشک بود یکی خون در دکتر از بس آمپول زدم داغون شدم خدا بهم رحمش اومد دیگه🤣اینقدر ناامید نباش 👈🤷👉
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 فدات عزیزم. نگران نباش . ایشالا همین ماه باردار میشی ممنون دعا کن واسم😘 هر سری این موقع فولیکولای خوب داشتم ولی کمتر بودن اینسری زیاد خوب نبود خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 خوش شانس کجا بود دو سال یه چشمم اشک بود یکی خون در دکتر از بس آمپول زدم داغون شدم خدا بهم رحمش اومد ... 😂😂😂 خداروشکر حامله شدی..انتظار سخته واقعا میفهمم چی میگی..انقد چرت وپرت دیدم ناامید شدم😢😂 خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
manvaman عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 8811 😂😂😂 خداروشکر حامله شدی..انتظار سخته واقعا میفهمم چی میگی..انقد چرت وپرت دیدم ناامید شدم😢😂 گوگل نخون دیگه به حرف دکترا هم گوش نده ناامیدت کنن من دکتر گفت با این فولیکول محاله ماه بعد آمپول بزن دقیقا همون ماه محال بدون آمپول من باردار شدم 👈🤷👉
ateiw مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 283 گوگل نخون دیگه به حرف دکترا هم گوش نده ناامیدت کنن من دکتر گفت با این فولیکول محاله ماه بعد آمپول بز ... چه جالببب.خیلیا رو دیدم اینجوری حامله شدن خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍