2777
2789
عنوان

اولین کیکم😑+عکس

1078 بازدید | 72 پست

بچه ها اولین باره خودم تنها درست میکنم البته رو گاز

غیر کیک باقی دسرا رو خوب درست میکنما😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😪😪😪😪این چرا همچین شد آخه 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑انگار قالبش الک بوده ک همش سوراخ سوراخ😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣یکی بگه این چرا سوووراخ داره انقد 

حالم ندارم برم قنادی خامه بگیرم 😪

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

😍😍😍😍😍ازین بهترم مگه داریم ابجیا

جشنواره بزرگ  با کلی جایزه تا ۱۰۰میلیون وجه نقد😃😃😃

تبلیغ خود نی نی سایتم هست بینظیره

من خودم سرویس چینی برنده شدم

بازی کن گردونه رو بچرخون خرید رایگان انجام بده لوازم خونه ارایشی پوشاک و....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکیه.میشه شوهرت داد    

متاهلم🥴🥴🥴🤣

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

😂😂😂😂😂😂 انگار سیاره مریخه که اینقد چاله چوله داره😂😂😂😂 عالیییی بود👌❤❤❤

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!