سلام من17 سالمه پایه یازدهم 6 ماه با ی اقا پسر در ارتباطم دوسم داره دوسش دارم خانوادش میدونن بعد 6 ماه همو ملاقات کردیم شهرامون جداست ایشون 1 سال بزرگتر قرار برا کنکور 1 سال باهم در ارتباط نباشیم اما من تمرکز ندارم و احساس دلتنگی دارم و فکر میکنم ایشون تو این 1 سال حسشون ب من عوض میشه و نا گفته نماند بعدش 1 سال باید من درس بخونم و ایشون اولین سالی ک وارد دانشگاه شده میترسم منو فراموش کنه چکار کنم تمرکز پیدا کنم؟و کنار بیام دلتنگ نشم؟
حرفات فقط در صورتی قابل درک هست که ایشون اخرین مرد جهان باشه
دختر خوب چیزی که زیاده فرصت ازدواج براته
دانشگاه و درس رو بچسب
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه واقعا بخوادت میمونه ، سال خیلی مهمی در پیش داری ها ، ادم خوب بازم هست
به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.