2777
2789
عنوان

تعویض پوشک بچه

539 بازدید | 12 پست

میخاستم بدونم باید در روز چقدر تعویض پوشک واسه بچه ام داشته باشم و اینکه بعد ک پوشک شو درآوردم چن ساعت باید بزارم وبعد پوشکش کنم چون واقع هوا خیلی گرمه غیر قابل تحمل ونمیخوام بچه ام عفونت بگیره و عرق سوزبشه 

پوشک لايه تنفسی‌ داره .چند سالشه

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از هفت ماهگی دیگه پوشک نکردم فقط وقتایی که بیرون میریم.هر نیم ساعت میبردمش دستشویی سر پا میگرفتم جیش میکرد.الان ۱۸ ماهشه دیگه خودش رو لگن میشینه.گناه دارن بچه ها.

چند وقتشه ؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

هر بار که پی پی کنه که منطقیه تعویض کنی سریع و بعد با آب خنک  پاشو بشور و با کهنه نخی خشکش کن و بزار کمی باز بمونه و بعد پوشک گن

بعد دو الی ۳ بار ادرار هم بستگی داره پودر جاذب پوشکش چ اندازه باشه باید تعویض بشه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
هر بار که پی پی کنه که منطقیه تعویض کنی سریع و بعد با آب خنک  پاشو بشور و با کهنه نخی خشکش کن و ...

آره همیشه تا پی پی کرده عوضش کردم  ازساعت ۱۰ تا الان اصلن پوشکش نکردم 

من از هفت ماهگی دیگه پوشک نکردم فقط وقتایی که بیرون میریم.هر نیم ساعت میبردمش دستشویی سر پا میگرفتم ...

بعد خونه کثیف نشد؟

چون بچه هفت ماه واقعا درکی نداره از اون شرایط!

چه حوصله‌ای داشتی

بعد میبردی جیش میگرفتی، می‌فهمید باید جیش کنه؟پی‌پی چی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

من به دخترم مای‌بیبی میبندم،عالیه

مولفیکس یه بار گرفتم اوایل به غلط کردن افتادم 

مای بیبی یه کم گرون هس،اما ارزششو داره 

من تو ۲۴ ساعت،۴ الی‌۵ بار عوض میکنم

اگر پی‌پی کنه که بلافاصله،اگرم پی‌پی نکنه چندساعت یه بار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
بعد خونه کثیف نشد؟ چون بچه هفت ماه واقعا درکی نداره از اون شرایط! چه حوصله‌ای داشتی بعد میبردی جی ...

نه کثیف نمیشد چون هر نیم ساعت میبردم گاهی هم رو لگن میزاشتمش.چرا درک نداره اتفاقا بچه ها خیلی باهوشن یه چیزی رو چند بار تکرار کنی یاد میگیرن.این کار خیلی وقت گیر هست و حوصله میخاد اما من پسرم چون الرژی پوستی داشت به همه نوع پوشک حساسیت داشت و بدنش قرمز میشد.اولش سخته مدام باید ببری بیاری اما خب الان دیگه راحتم خودش رو لگن میشینه وقتی هم پی پی داشته باشه شلوار در میاره میره پشت در دستشویی وایمیسه.دوستم پسرش سه سالشه هنوز پوشک میکنه میگه هنوز یاد نگرفته

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند