2777
2789
عنوان

خونه طبقه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 25 پست
بی آسانسور عزیزم

اسی ماهم اگه خدا بخواد میخوایم خونه بخریم زورمون نمیرسه همکف یا یک و دو مجبوریم 3/4بخریم بنظرت برای رفت و آمد اذیت نمیشیم همشون بدون آسانسورن

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ما که آب ساختمون مشترکه به نظرت قبول میکنن پمپ بزاریم یا ربطی نداره؟

مال ماهم مشاعه ولی بیشعورا چون خودشون آب دارن قبول نمیکنن شریکی یه پمپ بزاریم من به همسرم گفتم دیگه پول آب نده چون واقعا انصاف نیست اونا تعدادشون بیشتره و همیشه آب دارن ما فقط اخرشب آب میاد یا صبح خیلی زودتا ساعت ۱۰ بقیه ساعت یاقطعه نمیاد یا قطره ای

اسی ماهم اگه خدا بخواد میخوایم خونه بخریم زورمون نمیرسه همکف یا یک و دو مجبوریم 3/4بخریم بنظرت برای ...

ما ام به خاطر اینکه طبقه های پایینتر گرونتر بودن اینو خریدیم ولی انشالله مرداد قراره بریم فعلا مستاجر داره،خب به هر حال سختی داره باید تحمل کرد صد در صد از مستاجری خیییییلی بهتره

مال ماهم مشاعه ولی بیشعورا چون خودشون آب دارن قبول نمیکنن شریکی یه پمپ بزاریم من به همسرم گفتم دیگه ...

اهان پس مشکلی ندارن خودتون تنها بزارید؟

هزینشو پرسیدید چقدره؟

همسرم که میگه اگه قبول کنن من مشکلب ندارم شده قسطی خودم پمپ میخرم فقط چون مشترکه مثلا به خاطر اون میگه شاید قبول نکنن،فعلا که نرفتیم خونه خودمون انشالله از ماه دیگه میریم گفتم از الان به فکر باشیم

ما ام به خاطر اینکه طبقه های پایینتر گرونتر بودن اینو خریدیم ولی انشالله مرداد قراره بریم فعلا مستاج ...

مبارکتون باشه گلم الهی خداوند بهتریناشو بهتون بده 

دعا کن ماهم گیرمون بیاد خونه از مستأجری راحت شیم

مبارکتون باشه گلم الهی خداوند بهتریناشو بهتون بده  دعا کن ماهم گیرمون بیاد خونه از مستأجری راح ...

ممنون عزیزدلم،انشالله یه خونه خوب گیرتون میاد من خودم خیلی سختی کشیدم تو مستاجری فکر کن ۴ سال پشت سر هم اسباب کشی کردم با یه بچه ی کوچیم دیگه جونی برام نمونده

ممنون عزیزدلم،انشالله یه خونه خوب گیرتون میاد من خودم خیلی سختی کشیدم تو مستاجری فکر کن ۴ سال پشت سر ...

ممنونم

من 12ساله مستآجرم دیگه هیچ وسیله سالمی برام نمونده 

گاهی خیلی خسته میشم از زندگی و این همه مشکلات