2789

تست جوش شیرین بهتره ...تست آب کلم دو به شکه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تست جوش شیرین بهتره ...تست آب کلم دو به شکه

انجام دادم گازدار نشد فقط کف کرد بعد چند دقیقه کفش خوابید و چندتا دونه کف موند مثل شیر بریده و تهش هم جوش شیرین بود

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
انجام دادم گازدار نشد فقط کف کرد بعد چند دقیقه کفش خوابید و چندتا دونه کف موند مثل شیر بریده و تهش ه ...

با ادرار تازه باید باشه 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من تست جوش شیرین انجام دادم یه کم کف کرد و پچ پچ و حباب یعنی چیه بچم ؟

باید دیده بشه

من تست جوش شیرین انجام دادم یه کم کف کرد و پچ پچ و حباب یعنی چیه بچم ؟

حبابها بعد چند دقیقه موند؟ 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
بله ناشتا صبح انجام دادم، به نظرت چیه؟

باید ببینم...البته اصولش باید رعایت بشه..جوش شیرین هم باید خالص باشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز