2777
2789
عنوان

کابوس

39 بازدید | 5 پست

بچه ها من چندوقته بشدت کابوس میبینم جوری که در حد خفگی میرم اگ یکم دیرتر از خواب بیدار شم هم سرمو میزارم بخوابم خواب مرده و جنازه و سردخانه و دیشبم خواب دیدم ک شوهرم با چاقو میخواد منو بکشه چاقورو تو شکمم فشار میده حتی تو خواب درد واقعیشو انگار حس میکردم از خواب ک میپرم دستو پام سرد شده و بی حس خودمم انگار خفه شده بودم قلبم رو هزار میتپه چیکار کنم کسیی بوده اینجوری؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی

یه نوع جنه تو گوگل سرچ کنین هست.

ابجیمم دقیقا اینشکلی بود که شما میبینین همش توخواب یکی اذیتش میکرد گاها انسان گاها حیوان،نفسش بند میومد و با جیغ از خواب میپرید مامانم براش دعا گرفت الان ۲۰ سال میشه دیگه مشکل نداره

یه نوع جنه تو گوگل سرچ کنین هست. ابجیمم دقیقا اینشکلی بود که شما میبینین همش توخواب یکی اذیتش میکرد ...

اهان الان درموردش تحقیقات کردم ینی الان من جن دارم این خوابا بخاطر وجود اوناس

فکر کنم همین باشه

من خودمم اینجوری بودم ولی با شدت کمتر،مثلا خواب میدیدم منو دزدیدن،یا زندونیم کردن،همشم یه آدم بور بود یا پسر یا دختر به یه آخوند گفتم گفتش احتمالا همزاد داری یا خوف میکنی برام دعا نوشتن الان دیکه خواب نمیبینم توام میخای مطمئن شی حتما به یکی که سر رشته داره بگو شاید مشکلت حل شد