2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی پردرامده هرروز اعتصاب میکنن

بخدا اعتصابای این بیچاره ها هیچ تاثیری نداره پدرم فرهنگیه فوت شده مادرم مستمری بگیره کل حقوقش ۷ تومن ایناست اما انقدر قسط داره ماهی ۳ میاد دستش امسال ۶۱۰ هزارتومن به حقوقشون اضافه شد

من پدر و مادرم هر دو معلمن. یه چیزی بهت میگم. فقط درصورتی برو که اعصاب قویییی و فولادی داشته باشی. ب ...

عزیزم ببخشید شما به عنوان بچشون از زندگیت راضی؟

درآمدشون چقدره

من پدر و مادرم هر دو معلمن. یه چیزی بهت میگم. فقط درصورتی برو که اعصاب قویییی و فولادی داشته باشی. ب ...

من میفهمم شما چی میگید پدرم فرهنگی بود وااای اعصاب فولادی میخواد ابتدایی اصلا از درو دیوار میرن بالا راهنمایی دبیرستان قوورتت میدن بچه های الان

فقط یه ۳ ماه تابستون استراحت دارن اونم همه میگن معلما ۳ ماااااه تعطیلن یکی نیست بگه عزیز من تویه پدر مادر وسط مرداد بچتو میفرستی مدرسه؟؟؟ یا تو تعطیلا عید بچتو میفرستی مدرسه؟؟؟بخاطر استراحت بچه های شما تابستون تعطیل میکنن نه بخاطر دلسوزی برای معلم بیچاره

عزیزم ببخشید شما به عنوان بچشون از زندگیت راضی؟ درآمدشون چقدره

اصلا. اگه بابام به جای معلمی همون موقع میرفت کار آزاد الان وضعمون خیییلی بهتر بود. مامانمم منو تو۶ ماهگی مجبور بود تنها بزاره بره مدرسه. البته این قضیه مال خیلی سال پیشه و الان نمیدونم چقدر مرخصی زایمان میرن. شغل آزادم اون موقع زودبازده خوب بود. الان نمیدونم اگه یه نفر بره تو آزاد چقدر طول میکشه تا وضعش رو روال بیفته.