2777
2789
عنوان

حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 39 پست
حرفایی بهم زده که از دنیا متنفرم

اینا سنگریزه هایی هستن که تو مسیر رشدت قرار میگیرن از روشون به راحتی عبور کن ‌...مگه مشاور تحصیلی هستش که باهاش مشورت می‌کنی ...اصلا نیازی نیست در مورد این مسایل باهاش حرف بزنی ..اگه نیاز به مشورت داری باید با مشاور صحبت کنی اون درس این کارو خونده ..بهر حال برای رسیدن به اهدافت بجنگ و خودتو نباز و به حرف دلت گوش کن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خوب اگه خودتو بکشی به نظرت بهتره اگه خودتو بکشی ینی کشیدی کنار ولی بهتره باهاش مقابله کنی هرجی گف ج ...

هجده سال باهام خوب بود یهو ذات خودش رو نشون داد...

نمیدونم چمه ولی تپش قلب بخاطر این موجود بدرد نخور داره میکشه منو😢

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی جا میکنه منو متهم کنه شما از اول تاپیک فک کنم بودید دیدید اون به خانواده من توهین کرد سر یچیز بیخ ...

دقیقا آره همینطوره ولی همین پیاماش کافیه تومتهمش کنی دختره بی ادب رو ب خونوادتم توهین کرد بی چشم و رو پس پیامارو نشون بده بدونن ک تا اومد حرف بزنه محکومش کنن

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
اینا سنگریزه هایی هستن که تو مسیر رشدت قرار میگیرن از روشون به راحتی عبور کن ‌...مگه مشاور تحصیلی هس ...

من بی جا کردم با این احمق صحبت کردم درباره علایقم😭😭😭اشتباه کردم😭😭😭

هجده سال باهام خوب بود یهو ذات خودش رو نشون داد... نمیدونم چمه ولی تپش قلب بخاطر این موجود بدرد نخو ...

فراموشش کن ینی بشور بچلونش بزارش کنار هر وقتم دیدیش محلش نده اگه تو جمع بود یه سلام خشک و خالی بعدشم چرا بلاکش نمیکنی که از دست پیاماش راحت شی

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 
دقیقا آره همینطوره ولی همین پیاماش کافیه تومتهمش کنی دختره بی ادب رو ب خونوادتم توهین کرد بی چشم و ر ...

من فعلا چیزی نمیگم چون کلا روابط دوستانه مو جلوی خانوادم نمیگم ولی اون انقدر بیشعوره اگر گفت منم میگم راست میگید

دیگه جواب این پیامشو ندم؟😢😢

فراموشش کن ینی بشور بچلونش بزارش کنار هر وقتم دیدیش محلش نده اگه تو جمع بود یه سلام خشک و خالی بعدشم ...

از داخل تلگرام بلاکش کردم ولی برای درس خوندنمون یه رمزی رو برای فیلمای کمک اموزشی میخواد که دست منه اونم نصف پولشو داده باید رمزو به بیشعور بدم نمیتونم بلاکش کنم از اونجا ولی اگ باز زر بزنه بدرک رمز بلاکش میکنم هرغلطی نکرده بکنه

هجده سال باهام خوب بود یهو ذات خودش رو نشون داد... نمیدونم چمه ولی تپش قلب بخاطر این موجود بدرد نخو ...

عزیزم ادم از خواهرش خودشم ضربه میخوره

فامیل ک جای خود داره

منمم بهترین دوستم دخترخالم بود عاشقش بودم  از بچگی بهترین دوستم بود  تمام لباسامون باهم ست بود میرفتیم خونه های همدیگه ۲هفته۲هفته وامیستادیم یروز باهم صحبت نمیکردیم نمیشد

ولی از پارسال ک من اومدم تجربی و اونم رفته انسانی دیگه مث کارد و پنیر شد بامن الان هرکاری داره میکنه ک من و زمین بزنه و جلو بقیه ضایع کنه

چن شب پیش ی حرفایی بهم زد ک تا صب فقط گریه کردم

من دورشو خط کشیدم گلم توعم بهش محل نده بخدا ازین فامیل های بی معرفت ابی گرم نمیش

من فعلا چیزی نمیگم چون کلا روابط دوستانه مو جلوی خانوادم نمیگم ولی اون انقدر بیشعوره اگر گفت منم میگ ...

اصصصلا جوابشو نده ک فک کنه براتون مهم نیست.فقط بی اعتنایی بستشه

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
عزیزم ادم از خواهرش خودشم ضربه میخوره فامیل ک جای خود داره منمم بهترین دوستم دخترخالم بود عاشقش بو ...

راست میگی😢😢😢

ولی حق نداشت اون حرفا رو به من بزنه😭تاپیکم رفت جزو پربازدیدا ترکوندمش اونجا گذاشته بودن حرفاشو😢😢

اصصصلا جوابشو نده ک فک کنه براتون مهم نیست.فقط بی اعتنایی بستشه

اره راست میگی😢

الان شمایی که توی تاپیکای قبلم بودید بنطرتون من مقصرم که اون تهدید کرده میره به خانوادش میگه؟

دیشب جوابشو دادم ولی جواب اون توهینایی که به خانوادم کرد

راست میگی😢😢😢 ولی حق نداشت اون حرفا رو به من بزنه😭تاپیکم رفت جزو پربازدیدا ترکوندمش اونجا گذاشته ...

من نفهیدم بت چی گفته و ماجرا چ بوده

تایپیکت و ندیدم

ولی بنظرم محل نده بی محلی بهترین راهه

هرچند ک فامیله و سخته 

من بخاطر خالم و مامانم مجبورم  تو مهمونیا برم پیشش و باهاش حرف بزنم

ولی خیلی سرد تر از قبل

هرچند ک اونم دوست جدید پیدا کرد

الان دگ کل دنیا و زندگیش شده دوست جدیدش  

من نفهیدم بت چی گفته و ماجرا چ بوده تایپیکت و ندیدم ولی بنظرم محل نده بی محلی بهترین راهه ...

این دیگه جایی هم ببینمش از صدتا غریبه برام غریبه تره

محاله باهاش صحبت کنم محاله چون به خانوادم توهین کرد عوضی

فکر نمیکنم دخترخاله شما در این حد بوده باشه

این دیگه جایی هم ببینمش از صدتا غریبه برام غریبه تره محاله باهاش صحبت کنم محاله چون به خانوادم توهی ...

من واقعا ماجراتو نمیدونم گلم

ولی دخترخاله من اگ چیزی درباره خانوادم بگه جرش میدم

ی بار ب خودم  توهین کرد خیلی بد منم بدتر از خودش جوابشو دادم

دخترخالم خدش میدونه من با کسی رودروایسی ندارم توهین کنه بدتر از اون بهش توهین میکنم

اونم از همون موقع دیگه دهنشو بسته ن ب خودم حرفی میزنم ن خانوادم

حالا من نمیدونم چیا بت گفته ولی ۴تافحش اب دار بش بده تا ببنده دیگ چرت و پرت از دهنش بیرون نیاد