2777
2789
عنوان

حالم بده😭

456 بازدید | 39 پست

دستام دارن میلرزن تپش قلب گرفتم😭😭

دلم میخواد خودمو راحت کنم😭😭اگر دلم واسه مادرم نمیسوخت اینکارو میکردم😭😭

ازش متنفرم😭😭😭

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

از کی

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشده خوب چرا اینجوری هستی اول بگو تا بگیم چیکار کنی

دخترخاله بیشعورم سر یه چیز احمقانه منو کوبوند و رفت باز امروز صبح پیام داده دلم میخواد خودمو راحت کنم دیگه😭😭

چی گفت

اندازه جلبک شعور نداری همون یه پیام کافی یود همه بفهمن نرمال نیستی برا اینکه خونوادم اینو بفهمن هر کاری میکنم مطمئن باش

این بود پیامش

😭

دخترخاله بیشعورم سر یه چیز احمقانه منو کوبوند و رفت باز امروز صبح پیام داده دلم میخواد خودمو راحت کن ...

بخاطر دختر خاله آدم خودشو می‌کشه 😐

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اندازه جلبک شعور نداری همون یه پیام کافی یود همه بفهمن نرمال نیستی برا اینکه خونوادم اینو بفهمن هر ک ...

چ عقده ای خب مامانتو خانوادتو درجریان بزار یوقت متهم نشی

۳سال خاموش خوندم.دیگه اومدم روشنایی😆🥰
دخترخاله بیشعورم سر یه چیز احمقانه منو کوبوند و رفت باز امروز صبح پیام داده دلم میخواد خودمو راحت کن ...

خوب اگه خودتو بکشی به نظرت بهتره

اگه خودتو بکشی ینی کشیدی کنار ولی بهتره باهاش مقابله کنی هرجی گف جوابشو بده من بودم میزدم دهنشو میاوردم پایین که دیگه ازین حرفا نزنه

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 
چ عقده ای خب مامانتو خانوادتو درجریان بزار یوقت متهم نشی

بی جا میکنه منو متهم کنه شما از اول تاپیک فک کنم بودید دیدید اون به خانواده من توهین کرد سر یچیز بیخود

ازش متنفرم خدا لعنتش کنه

الان منو میخواد جلوی همه بدجلوه بده