2777
2789
عنوان

شیرازی ها

97 بازدید | 8 پست

سلام خانومها کسی هست بینیشو پیش دکتر دهبزرگی عمل کرده باشه و ناراضی باشه؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
من زن عموم عمل کرده خیلی کوچیکش کرده اصن راضی نیس بنظر من برو پیش یه دکتر دیگه 

جدی🥲آخه عکس که دیدم فقط مال دهبرزگی و پسندیدم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمم اصلا راضی نی

جدی ،یعنی زشت شده یا مشکل تنفسی و اینا؟

جدی🥲آخه عکس که دیدم فقط مال دهبرزگی و پسندیدم

نمیدونم والا 

ولی عکس با عمل خب خیلی فرق داره بعد بستگی به بینی خودتونم داره 

اما زن عمو من که راضی نبود حالا بازم هرجور خودتون میدونید 

من الان ی ادرس برای مامانم ی نفر بهم داد چون مامانمم مث شما میخاد عمل بینی انجام بده 

میگن خوبه 

فرهنگ شهر درمانگاه محدود سپید دکتر نصرالدین سعیدی اسلامی 

اینجا هم اگه میخای یه سوال بگیر 💙🦋

من الان ی ادرس برای مامانم ی نفر بهم داد چون مامانمم مث شما میخاد عمل بینی انجام بده  میگن خوب ...

مرسی عزیزدلم ❤️