2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه عزیزم برا من هاله ش خیلی محو بود به زور دیده میشد ولی باردار بودم الان هفته دوازده هستم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
پسفردا تکرار کن اگ پررنگ تر شد ینی بارداری ...من ب هاله اصا اعتماد ندارم سرخودم زیاد اومده🤦‍♀️🤦‍♀️

دیشب کمرنگ بود امروز پر رنگ شده راحت میشه دید اما تو عکس تار افتاده 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

مبارکه عزیزم برا من هاله ش خیلی محو بود به زور دیده میشد ولی باردار بودم الان هفته دوازده هستم 

مبارکت باشه انشالله به سلامتی بغلش کنی 

من دیشب زدم کمرنگ بود الان پر رنگ شده راحت دیده میشه ولی تو عکس تار افتاده 

چند روز بعد از اقدام باید بی بی بزنیم؟ شما علایمتون چی بود؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

سلام من از دو روز قبل موعد پریودم بیبیم مثبت کمرنگ بود تا امروز ک یک روز از وقت پریودم گذشت مثبت شد و پر رنگتر شده 

من یک هفته قبل پریودم کمر درد و دل درد داشتم و لکه دیدم خیلی کم ک گفتن مربوط به لانه گزینی بوده 

الانم فقط کمر درد و پهلو درد دارم 

کلا برا من ۱۲روز بعد از تخمک گذاری و اقدامم بیبیم نشون داد

2824
2823
2791
2779
2792