2777
2789
عنوان

چه قدر اینستا مزخرف شدههه

211 بازدید | 15 پست

همه میخوان دوره آموزشیشون رو بهمون قالب کنن...حتی نحوه حرف زدنمونم میخوان‌دوره بذارن...انگار ما یه سری نفهمیم که از پس حداقل امورات زندگیمونم بر نمیایم😑اقایون و خانومای متخصص میخوان یادمون بدن

وای آبجیا یاخدا😱😱😱😱😱

سریع برو لینک زیر بازی کن تا ۱۰۰ میلیون برنده شو💯😍

جشنواره بزرگ بانی مد🤭🤭🤗🤗

من جاروبرقی برنده شدم😍😍

http://Bnmd.ir/AD?id=579642

گردونه شانستو بچرخون و برنده شو به دلخواه خرید رایگان انجام بده هرچی دوسداری از محصولات جنسی تا لوازم خونه🙆🙆🙆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😂😂😂😂

خب البته اگه دقت کنی هممون گناه داریم، همه دارن سعی میکنن به یه شیوه ای کسب درآمد کنن

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

قبل اینستا من نمیدونستم اینقدر ایران هنرمند داره از زمینه های مختلف!!!! 

همه یا پیج آموزش خیاطی دارن، یا جواهردوزی، یا گلدوزی، کیف دوزی، چرم دوزی، اشپزی، کیک پزی، شیرینی پزی، خطاطی، آموزش زبان های مختلف ، و ..... 

والا قدیم هرکسی ما می‌دیدیم هیچ هنری نداشت الان همه هنرمند شدن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اینجوری نگو میخوام بلاگر بشم

عزیزم بنظرم بلاگر شدن ممکنه درامد خوبی داشته باشه اما مفید بودن تو جامعه حس بهتری به ادم میده...اکثر بلاگرا هیچ سودی برای جامعه ندارن....امیدوارم هرچی برات خیره پیش بیاد

هیچکدومشون دنبال نکنید همشون دروغ گو هستن و دنبال پول همه این دوره ها ک اینا میگن تو گوگل هست اینا رفتن مطالب گوگل جمع کردن آوردن ب ملت میفروشن بلاگرا هم بلاک کنید راحت بشیم از شرشون

هیچکدومشون دنبال نکنید همشون دروغ گو هستن و دنبال پول همه این دوره ها ک اینا میگن تو گوگل هست اینا ر ...

کجا عزیزم 

اینا تازه لونه رو پیدا کردن 

همه اقوامشون و ریختن تو اینستا کجا تمومی ندارن که 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
بالاخره هرکس تو یه چیزی تخصص و مهارت داره و دارن کارشونو‌ تبلیغ میکنن چیز بدی نیست

درسته متخصص کارش رو تبلیغ کنه خوبه ‌....مشکل اینه اینا خودشونم دوره میبینن میخوان دوره هایی که دیدن رو مجدد به مردم بگن و پول در بیارن...متخصص نیستن فقط طوطین