وای دارم میمیرم قرص خوردم دارو گیاهی ها همه امتحان کردم زنجبیل خوردم دل درد حالت تهوع من خوب نشد که نشد دیگه خسته شدم از این موضوع همیشه با هم این درد
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
کیسه اره گرم عالیه سعی کن شکمت کاملا گرم نگه داری دعای کن منم همین روزا پر شم
من حامله نیستم کلا معدم از بچگی حساس بود همیشه دل درد داشتم
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حامله نیستم کلا معدم از بچگی حساس بود همیشه دل درد داشتم
آها
اگه معده درد داری حتما دکتر برو
شیراز نیستی تا یه دکتر عالی بهت معرفی کنم؟..
دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
آها اگه معده درد داری حتما دکتر برو شیراز نیستی تا یه دکتر عالی بهت معرفی کنم؟..
نه خراسانیم دکتر رفتم چیزی نفهمید
این دکتر که من میگم دکتر طب سنتی هست ، خالم خیلییی معدل درد داشت و داغون بود ، طوری که چند وقت پیش نمی تونست حرف بزنه ، رفت پیشه همین دکتر الان عالیییییی شده
خیلییی دکتر خوبی هستن