2821
2789
عنوان

بدووویین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
نمیدونم چجوری عاشق پسر۱۸.۱۹میشید😐به خدا..برات ارزوی موفقیت میکنم...ازاین میترسی بره قشنگترازتو ببین ...

دقیقا...  چقد طرف میتونه ذاتش خراب باشه تا چشش بیفته ب کس دیگه قبلیو یادش برع

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس بنظرت بسپرم ب زمان؟ نگران نباشم؟

نه نگران چی تو ۱۸سالته تو تازه قرار وارد یدنیای دیگه بشی توم میتونی شاید عاشق یکی دیگ بشی بنظرم تمرکزت کلا رودرست باشه 

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
خودش میگ حسم بهت بیشتر میشه قدرتو زیادتر میدونم

واه😐

چی بگم والا...  بزار زمان بگذره...  شاید اصن خدش دلتو زد...  شاید لیاقتتو نداشت...  شاید خدایی نکرده دوست داشتنش الکی باشه... و هزار شاید دیگع...  نمیخوام ته دلتو خالی کنم 

ولی نگران نباش بزار بگذره

وووی خداااا منم همیشه ترسم اینه ی روز بگه عروسیمه رسماً میمیرم🙂🖤

خدانکنه عزیزم اره خیلی سخته واقعا من حتی تا عکسای عقدشم بهم نشون‌ داد ما کات کرده بودیم ولی خب بخاطر یه مسئله ای مجبور شدم ببینمش همچین با ذوق و شوق تعریف میکردا از عقدش از زنش حالا الان که گذشته و تموم شدرفت ولی انگار یه زخم روی دلمه همیشه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼