2821
2789
عنوان

بدووویین

251 بازدید | 24 پست

سلام من18  سالمه  پایه یازدهم 6 ماه با ی اقا پسر در ارتباطم دوسم داره دوسش دارم خانوادش میدونن بعد 6 ماه همو ملاقات کردیم شهرامون جداست ایشون 1 سال بزرگتر قرار برا کنکور 1 سال باهم در ارتباط نباشیم اما من تمرکز ندارم و احساس دلتنگی دارم و فکر میکنم ایشون تو این 1 سال حسشون ب من عوض میشه و نا گفته نماند بعدش 1 سال باید من درس بخونم و ایشون اولین سالی ک وارد دانشگاه شده میترسم منو فراموش کنه چکار کنم تمرکز پیدا کنم؟و کنار بیام دلتنگ نشم؟

شاید باورت نشه ولی عشق منم ازم دور بود هر وقت باهاش حرف میزدم انگیزم برا درس خواندن بیشتر میشد ولی وقتی رفت ب کلی افت کردم 

الان تو بودنش اگه ب اندازه باشه صدمه نمیزنه ولی اگه دوسش داری نباشه همش فکرت مشغوله خیلی بدتر از بودنشه

شاید باورت نشه ولی عشق منم ازم دور بود هر وقت باهاش حرف میزدم انگیزم برا درس خواندن بیشتر میشد ولی و ...

من میترسم منو فراموش کنه یا پاش برسه دانشگاه منو یادش بره برا همین تمرکز ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعاااا 🙂🖤 چرا آنقدر برا بقیه مسخرس دختره ۱۷؛؛۱۸ ساله نمیتونه عاشق شه  واقعا کههههه

من خودم ۱۷ سالم بود عاشق شدم 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

نمیدونم چجوری عاشق پسر۱۸.۱۹میشید😐به خدا..برات ارزوی موفقیت میکنم...ازاین میترسی بره قشنگترازتو ببینه؟ مردی روکه یزن ازم بگیره که خودم دودستی تقدیمش میکنم

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
بش رسیدی

نه بابا ازدواج کرد رفت

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792