2777
2789
عنوان

مرگ پدر

539 بازدید | 21 پست

مرگ‌ پدر واقعا سخته بیاید بگبد چند سالتون بود و چطور پدرتون فوت شد بعدش زندگیتون چطور شد مادرتون کار کرد یا خودتون؟

ما که حقوق داریم خداروشکربچه خا بیاید ختم صلوات بگیریم برای رفتگانمون بخصوص پدرانمون من یک گروه دارم خواستید وارد بشید اما لف ندیدhttps://chat.whatsapp.com/B8R6EL6ki8eHXNYW8yrZQh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بغلش کن دوسش داشته باش حیفه این لحظه ها  ماهایی که پدرمون آسمونی شده حالمون داغونه هر لحظه ...

باشه میرم از کناره زنش بلندش میکنم

میگم بیا بغلت کنم

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
پدرم زندست ولی دوسش ندارم:) 

وای این حرف و نزن😭😭

منم اینطور بودم فقط بدی های بابامو میدیدم الان میفهمم چه فرشته ای بود😭بابات شمرم باشه بهش وابسته ای و خودت نمیدونی من الان ارزومه یک بار ففط دستاشو بوس کنم تورو خدا دلتو با بابات صاف کن

وای این حرف و نزن😭😭 منم اینطور بودم فقط بدی های بابامو میدیدم الان میفهمم چه فرشته ای بود😭باب ...

خدا پدرت رو رحمت کنه، 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

وقتی 11 سالم بود بابام تصادف کرد مرد بابای من همیشه کمربند خودشو می‌بست ولی وقتی بخواد یه اتفاقی بیفته دیگه میفته به راحتی من احساس میکنم که چشممون زدن آخه بابای من قرار بود یک ماهه دیگه بعد از فوتش رییس پالایشگاه بشه و همه ی همکاراش بهش حسودی میکردن ولی نشد و اینکه ما خداروشکر اون قدر وضعمون خوب هست که نه من سرکار میرم نه مامانم