2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا همشون تهرانین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 78 پست

کی گفته😐

الان سمیرا اسدی ۱۰۱کا فالور داره شمالیه

عذرا خانوم اراکیه

ارغوان افشار رشتیه

و خیلیای دیگع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اونا فرهنگشون فرق داره  خیلی از تهرانیا فرهنگشون بهتره و با این حرف های مضخرف که زن نباید عکسو بزاره و اینا مخالفن و زیاد مسخره نمیکنن اما شهر های دیگه انقدر پشتت حرف در میارن که نمیشه اصلا بلاگر شد...

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
چون اونا فرهنگشون فرق داره  خیلی از تهرانیا فرهنگشون بهتره و با این حرف های مضخرف که زن نباید ع ...

دقیقا همینه

من خودم ترانه سرام

میخواستم پیج بزنم و شعرامو بخونم

شوهرم گفت الان فک و فامیله که برات حرف دربیاره😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شوهرم فقط از این خیرین  تهرانی حشمت ذوالفقاری و اینا نگاه میکنه. 🤣😂

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
نمیدونم‌والا،ولی سپیده دیاری که دیگه گندشو درآورده هی هرشب هرشب مهمونیه،به هیچ‌عنوان غذا درست کردن ن ...

اینارو باور نکنید اینا اکیپن ۲۰ ۳۰ نفرن همشون باهم پست میزارن استوری میگیرن  و همدیگرو معروف میکنن 

باهم مهمونی میگیرن بخاطر شغلشونه فقط برای بازدید بالا 

دقیقا همینه من خودم ترانه سرام میخواستم پیج بزنم و شعرامو بخونم شوهرم گفت الان فک و فامیله که برا ...

لعنت بهشون... من اگه بابام بفهمه اینستا دارم پوستمو میکنه ...ولی خوب یجوری ازش پول دزمیارم که نفهمه

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
چون اونا فرهنگشون فرق داره  خیلی از تهرانیا فرهنگشون بهتره و با این حرف های مضخرف که زن نباید ع ...

این حرفو باید با طلا نوشت افرین دقیقا درد منم همینه ،منم از ترس حرفا پیجمو پاک کردم لعنت بهشون

بلاخره همه چیز درست میشه
این حرفو باید با طلا نوشت افرین دقیقا درد منم همینه ،منم از ترس حرفا پیجمو پاک کردم لعنت بهشون

ممنون❤خوب یه پیج بزن بهشونم نگو منم الان تقریبا یکساله همینکارو کردم کسی هم نمیدونه جز پسر عموم 

لعنت بهشون... من اگه بابام بفهمه اینستا دارم پوستمو میکنه ...ولی خوب یجوری ازش پول دزمیارم که نفهمه

اخه بدبختی من بخوام پیج بزنم حتما باید کلیپ از خودم باشه

اما من انقد محافظه کارم که الان پیجمو حتی اسم خودمو نزدم

یه چی زدم که کسی از فامیل سرچ کرد،پیدام نکنه😐

هستن از جاهای دیگه  ، ولی خوب خیلی از بلاگرا واقعا چیزی اضافه نمیکنن به ما آخه .فقط نمایش زندگیه !و تعریفاشون ...خیلی وقته دنبال نمیکنم به جز چند تا فرد رو که چیزایی که میذارن مفید برام ...

اون میلیونی بودن بستگی به محتوا داره که ظاهرا محتوای مسخره بیشتر دنبال کننده داره که هر کسیم حاضر نیست هر کاری کنه به جز یه عده محدود !