2777
2789
عنوان

خشکی .....

86 بازدید | 9 پست

خشکی واژن بچه هااببخشید واژنم خیلی خشک شده مدتی بودترشح داشتم اماالان نه نمیدونیدچرا؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع نزدیکی از ژل استفاده کن

دوماهه پریودنشدم ازمایشم دادم منفی بود نمیدونم چیکارکنم پریودبشم امپول هم زدم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

تخمدانت مشکل پیدا کرده...خشکی واژنم می‌تونه علت باشه

نمیدونم چیکارکنم دکترهم رفتم

آمپول زدی...صبر کن پریود میشی.....سیاه دانه بخور...زنجبیل و زعفران هم تو پریود شدن تاثیر داره

خوردم فقط زعفران نخوردم سیاه دانه اینروزامیخورم تاثیرش خوبه برای تخمدان ؟

خوردم فقط زعفران نخوردم سیاه دانه اینروزامیخورم تاثیرش خوبه برای تخمدان ؟

اره خیلی...یه قاشق بریز تو دهنت بجو بعد قورت بده...من یه قاشق زعفرون دم کردم غلیظ خوردم به دو ساعت نکشید پریود شدم

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
اره خیلی...یه قاشق بریز تو دهنت بجو بعد قورت بده...من یه قاشق زعفرون دم کردم غلیظ خوردم به دو ساعت ن ...

پس حتمازعفران میارم