2777
2789
عنوان

خانوم هایی شوهرادت نظامی هستن

212 بازدید | 10 پست

زندگی باهاشون چجوریه ؟سخته اخلاقشون چجور؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بابت شغلشون سخت نیست.

هر کسی رفتار های شخصی خودشو داره. تحمل رفتار های برای من سخت تره.

سختی های شغلشون اینه که وقت و بی وقت. تعطیل و غیر تعطیل. ممکنه آماده باش بخورن و کاری براشون پیش بیاد.

باید دائم در خدمت نظام باشن. ولی خب نظام خیلی انعطاف پذیر هست و با نیرو ها راه میاد. مثل قدیم خشک و زمخت نیستن رئیس هاشون 

تا حالا ندیدم کسی با یه نظامی ازدواج کنه و خوشحال باشه برای همین خودمم خواستگارهای نظامی رو ندیده رد میکردم.

با این حال نمیخوام بگم همه اینطوری هستن و دلم میخواد اگه کسی نظرش مخالفه منم تگ کنه که بخونم

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا ندیدم کسی با یه نظامی ازدواج کنه و خوشحال باشه برای همین خودمم خواستگارهای نظامی رو ندیده رد ...

خواستگار من سپاهیه خانوادم مخالفن میگن نمیتونی تحمل کنی 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
تا حالا ندیدم کسی با یه نظامی ازدواج کنه و خوشحال باشه برای همین خودمم خواستگارهای نظامی رو ندیده رد ...

دور و بر من ۷ نفر هستن که با نظامی ازدواج کردن کاملا از زندگیشون راضین اتفاقا همسراشونم خیلی مهربون و خوبن اصلا خشکی مذهب نیستن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

وقتی خانوادت هم این مدلی نمیپسندن پس سبک زندگیتون هم متفاوته. بیشتر دقت کن.

بیست سی نفرو دیدم که یکیشون راضی نبوده... تازه بعضیا پدر یا برادرای خودشونم نظامی بودن.

دور و بر من ۷ نفر هستن که با نظامی ازدواج کردن کاملا از زندگیشون راضین اتفاقا همسراشونم خیلی مهربون ...

اصلا بحث مذهب نیست. اخلاقای خاص دارن‌‌. شرایط کاریشون طوریه که یه جا نمیمونن. از بس چیزای بد میبینن شکاک میشن. نظم زیاد میخوان که برای زن و به خصوص بچه سخته و...

شوهر خواهر منم سپاهیه.خدایی خیلی اقاست.مامان بابام همش میگن ما خیالمون از بابت اون خواهرم راحته.

خیلیا رو دیدم همسرشون سپاهیه و واقعا خوشبختن.دوتا از دوستامم هستن.مگه چین که نشه تحمل کرد

شوهر خواهر منم سپاهیه.خدایی خیلی اقاست.مامان بابام همش میگن ما خیالمون از بابت اون خواهرم راحته. خی ...

منم خیلی دوسش دارم 😢😢😢تا حالا ادمی مث او ندیدم 

منم خیلی دوسش دارم 😢😢😢تا حالا ادمی مث او ندیدم 

با بابات حرف بزن.ببین پدر منم خیلی مخالف بود ولی دید خواهرم به دلشه با اکراه قبول کرد.

اتفاقا اکثرشون ادمای مذهبی و معتقدی هستن.و اینجور ادما تو زندگیشونم خیلی مهربونن و بخاطر خدا کار میکنن

والا شوهر خواهر من که اینجوریه یعنی از سر کار که میاد کلی کارای خونه رو انجام میده بچه ها رو خودش میبره دستشویی و میشوره....کلا با اومدنش دید همه مون نسبت به سپاهیا عوض شد.از بس تبلیغات بد در موردشون میشه همه فکر میکنن افراد خشک و بی معنیی هستن

اصلا بحث مذهب نیست. اخلاقای خاص دارن‌‌. شرایط کاریشون طوریه که یه جا نمیمونن. از بس چیزای بد میبینن ...

فقط در مورد مذهب نگفتم گفتم مهربونن، در ضمن نظامی از کار دفتری ساده گرفته تا پزشک همگی نظامی هستن و تو کادر ربطی نداره چیزهای بد ببینن تا سوظن بگیرن ولی در مورد یه جا نموندن بله درسته باید دوره بگذرونن تا درجه بگیرن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱