2777
2789

من آزمایش دادم فهمیدم کم کاری دارم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

سلام عزیزم

مال من کم کاره علایم هاش⁦👇🏻⁩:

_تنبلی تخمدان

_ریزش کمی از مو

_نا منظمی پر یود

_و اگه مال طرف کم کار باشه چاق می‌کنه و اگه پر کار باشه لاغر می‌کنه اما من چون دارو هاشو میخورم منو لاغر کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم که جواب دادی ..یعنی لاغری و چاقیژ واضحه؟

اره عزیزم اگه دارو نخوری چاق و لاغرت می‌کنه ولی چون من کم کارم اگه دارو نمی خوردم چاقم میکرد ولی میخورم اون دارو ها لاغرم کرده کمی

من علایمی ندارم تو اقدامم.ترسیدم حامله باشم و کام کاری یا پر کاری داشته باشم میگن خطرناکه برا باردار ...

اصلا نترس عزیزم عمم هم باردار بود و تیرویید داشت حتی دختر عموی بابامم چون مال ما ارثی هست بیشتر تو فامیل هامون داریم حتی مال اونا شدید بود ولی در حین بارداری قرص میخوردن هیچی نشده بود بچه هاشونم سالم بودن

من علایمی ندارم تو اقدامم.ترسیدم حامله باشم و کام کاری یا پر کاری داشته باشم میگن خطرناکه برا باردار ...

ن خطرناک نیست منم حامله بودم تیرویید داشتم قرصم میخورم خدا رو شکربرای بچه م مشکلی پیش نیمومد

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
خوبه خداروشکر که بچه تون سالمه 😍😍شما کورین؟

قوربونت ممنون عزیزدلم

اره کوردم 😊😊🥰🥰

منم کوردم😘😘😘

خوشبختم گلم کورد کجایین؟