راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به نظرم تو هر زمینه ای که علاقه و مهارت داشته باشی حتما می تونی موفق بشی اگه پشتکار داشته باشی. مخاطب ها مختلفن. مثلا یکی استایل دوست داره بلاگری که استایلینگ اموزش میده دنبال میکنه. یکی بلاگر ارایشگر. یکی اشپزی. یکی سفر. یکی مثلا رستوران گردی. یکی طنز. یکی روانشناسی. یکی پزشکی. یکی روزمرگی. من خودم بلاگر روزمرگی دنبال نمی کنم چون اهل روزمرگی نیستم. ولی بقیه رو چشمم بخوره نگاه می کنم. حتی شاید فالو کنم.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
به نظرم تو هر زمینه ای که علاقه و مهارت داشته باشی حتما می تونی موفق بشی اگه پشتکار داشته باشی. مخاط ...
من امسال خیلی درگیر درس بودم بخاطرهمین خیلی افسرده شدم میخوام کلا از سبک زندگیه قبلم یه مقدار دور باشم حداقل برای چند ماه چیزایی که بهم ارامش میدن دنبال کنم
من امسال خیلی درگیر درس بودم بخاطرهمین خیلی افسرده شدم میخوام کلا از سبک زندگیه قبلم یه مقدار دور با ...
خیلی خوبه عزیزم موفق باشی.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿