2821
2789
عنوان

رشد سریع مو

1014 بازدید | 16 پست

خانوما لطفا بگین چیکار کنم موهام سریع رشد کنه ؟؟

چیزایی رو ک تجربه کردین لطفا بگین

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به جز اب پیاز  البته به منم بگین دااااا

آب پیاز بوش بده🤧 ولی میگن خیلی خوبه واس موها

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

روغن رزماری و خرگوشک 

شما استفاده کردین ؟در ماه چند سانت بلند شد؟؟

طرز استفادش چطوره؟

موهای زائد هر هفته هفتاد سانت رشد میکنن اون اینا میمیرن تا یه سانت بیان بالا😐💔

😂😂دقیقاااا اگ رشد اونارو داشتن الان یه پا راپونزل بودیم والا

سیاه دانه هر روز ی بار مصرف کن خودم نتبجع شو دیدم ولی بچه کوچیک دارم دنبالشو نگرفتم از امروز باز شرو ...

بخورمش ؟در ماه چند سانت رشد کرد؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش